Δηλώσεις Αθανασιάδη και Αλιατίδη ενόψει Αιγάλεω

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Κυριακής (8/5, 17:00), με αντίπαλο το Αιγάλεω, στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», πραγματοποίησαν ο γυμναστής φυσικής κατάστασης της Νίκης Βόλου, Νίκος Αθανασιάδης, κι ο ποδοσφαιριστής, Μανώλης Αλιατίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Αθανασιάδης:
«Δυστυχώς, δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, για την προσεχή αναμέτρηση. Μεγαλύτερη έμφαση δώσαμε στην ξεκούραση των ποδοσφαιριστών και στο φορμάρισμά τους, προκειμένου να είναι όσο πιο «φρέσκα» γίνεται. Όσον αφορά τον αγώνα με το Αιγάλεω, έχουμε ετοιμάσει ένα πλάνο μαζί με τον προπονητή και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε καλοί στο δημιουργικό κομμάτι, όπως με την Επισκοπή, αλλά να καταφέρουμε να σκοράρουμε πιο εύκολα. Έχουμε ανάγκη από νίκες, έχουμε ανάγκη από βαθμούς, τα παιδιά το έχουν καταλάβει και πάμε να δώσουμε το 100%, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις πόντους και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας».

Από τη μεριά του, ο Μανώλης Αλιατίδης, ανέφερε τα εξής:
«Είμαστε απολύτως έτοιμοι. Από το παιχνίδι με την Επισκοπή δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, το οποίο, βάσει ευκαιριών, το αξίζαμε. Παρ’ όλα αυτά, δουλέψαμε αυτές τις τρεις μέρες αρκετά, ιδιαίτερα στα τελειώματά μας, κι ευχόμαστε να μπορούμε να μετουσιώνουμε ευκολότερα τις καλές μας στιγμές σε γκολ. Έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και πάμε για το «διπλό» στο Αιγάλεω, δε σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα. Δε χρειάζεται να λέμε λόγια, οφείλουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο, και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Πιστεύω πως θα γυρίσουμε στο Βόλο, την Κυριακή, με το πρώτο «διπλό» της χρονιάς».