Δημιουργεί καινούρια δεδομένα η απόφαση Ιμεράι

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου

Η προσωπική δήλωση του Νίκου Ιμεράι ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του ν’ αναλάβει τη διοίκηση της Νίκης Βόλου την επόμενη σεζόν σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί η ομάδα, δημιουργεί νέα δεδομένα στα διοικητικά της Νίκης, αφού σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η απόφασή του είναι οριστική και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθώς το γυαλί έχει ραγίσει με όσους θεωρεί αντιπάλους του μέσα στην ομάδα.

Μάλιστα η αιτία που ανέφερε ο κ. Ιμεράι είναι ότι δε θέλει να σταθεί εμπόδιο στο αύριο της Νίκης που αναμένεται λαμπρό (κάτι που για πολλούς έχει ελαφρώς ειρωνική διάθεση) και στην πραγματοποίηση των έργων του Π. Μαγουλάς.

Επίσης, κάνει λόγο για αχαριστία που εισέπραξε, παρότι πολλές φορές υπερέβη τις δυνατότητές του, ενώ μιλά και για την ανιδιοτελή αγάπη αγνών φίλων της Νίκης, την οποία θα κρατήσει για πάντα στην καρδιά του. Ακόμη, διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα στην κερκίδα, για να στηρίζει αυτή την ομάδα.

Της δήλωσης του Νίκου Ιμεράι, που κανείς δεν αμφισβητεί ότι «μάτωσε» οικονομικά τα τρία χρόνια που ασχολείται με τη Νίκη είτε ως χορηγός είτε ως μέλος της διοίκησης είτε ως πρόεδρος της Δ.Ε., είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών  Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Σ’ αυτήν ξεχώριζε η προτροπή “Ή συσπειρωθείτε ή εξαφανιστείτε” προς όλες τις πλευρές στη Νίκη, ενώ τονιζόταν ότι τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί ένα ξεκατίνιασμα, που επιτρέπει στους εχθρούς της ομάδας να γελάνε με την κατάσταση που επικρατεί.

Από κει και πέρα, όλοι περιμένουν να δουν τις εξελίξεις σχετικά με την κίνηση που προανήγγειλε ότι θα κάνει ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου. Κι αυτό γιατί πλέον όλα δείχνουν ότι θα είναι το μοναδικό άτομο, το οποίο θα διεκδικήσει την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της νέας ΠΑΕ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συσταθεί , καθώς η ομάδα θα πάρει μέρος στη νέα Football League, καλύπτοντας την κενή θέση που αφήνει ο Ηρακλής.

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, γιος του Νίκου Παπακωνσταντίνου, περσινού προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανολεύκων και ξάδερφος του Βασίλη Βενέτη, είναι μοναδικός μέτοχος και διευθυντής της εταιρείας S.V.L.K. Παρόλο που τόνισε ότι η συζήτηση είναι ακόμη πρώιμη και ότι η εικόνα που αντίκρισε στη γενική συνέλευση του συλλόγου τον απογοητεύει λόγω των σφοδρών αντιπαραθέσεων και παρά τις εξελίξεις με τον Νίκο Ιμεράι, δεν πρόκειται να αλλάξει απόφαση. Έτσι, όπως όλα συγκλίνουν, θα επιδιώξει την πιο ενεργή εμπλοκή του στα διοικητικά της ποδοσφαιρικής Νίκης, στα οποία θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, και την κατάλληλη στιγμή θα κάνει τα επόμενα βήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.