Δήμητρα-Πύρασος 2-2 στην Ευξεινούπολη

Η Δήμητρα υποδέχθηκε στο γήπεδό της στην Ευξεινούπολη το Σάββατο (15/9) τον Πύρασο, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2.

Για τη γηπεδούχο ομάδα έλειπαν οι Κυριάκος, Κουτσούμπας, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα πριν τη φιλική συνάντηση, Κακλιάς, Μπαράκου (λόγω στρατού) και Σαρρής (λόγω εργασίας), ενώ νωρίς αντικαταστάθηκε λόγω τραβήγματος που ένιωσε ο Νικηφοράκης.

Ήταν το πρώτο ματς με τη φανέλα της Δήμητρας για τον νεοαποκτηθέντα Θανάση Παπαδόπουλο, που ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και είχε δύο δοκάρια, στο 5’με κεφαλιά  και το 60’ με πλασέ, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα. Παράλληλα, ήταν το πρώτο ματς στον πάγκο του Πυράσου για τον Γιώργο Δανόπουλο.

Με κοντινή κεφαλιά ο Κάρρος στο 15’ έκανε το 0-1, ισοφάρισε στο 49’ με απευθείας φάουλ ο Αραπίτσας, ξανά ο Κάρρος στο 53’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Πυράσου, ενώ στο 68’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Στεφανής σημείωσε το τελικό 2-2. Το πέναλτι κέρδισε ο Φούκης από τον Σταντσούρη.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γκαρνίδης, Νικηφοράκης (25’ λ. τρ. Γαλατσίδας ), Στεφανής, Τσιάτσιος, Χονδρογιάννης, Φούκης, Θωμαΐδης, Αραπίτσας, Βούλγαρης, Παπαδόπουλος

Έπαιξαν και οι: Ζαντιώτης, Ξηροκώστας, Πραττής, Γουριώτης, Τσέργας

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Τσάμης, Σταντσούρης, Νίνος, Κοσμάς, Τσορμπαντζής, Κάρρος, Ζαχαράκης, Τζήκας, Νούσιας

Έπαιξαν και οι: Γιοβάνης, Πρωτούλης, Κωστούλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.