Δήμος Βόλου: “Μόνο η αρχή η Διεθνής Συνάντηση Στίβου στο Πανθεσσαλικό”

Μόνο η αρχή σε ό,τι αφορά τους αγώνες στίβου θα είναι για το Πανθεσσαλικό η διήμερη Διεθνής Συνάντηση Στίβου Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου την επόμενη βδομάδα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου. Σ’ αυτήν αναφέρεται:

“Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη 7-8 Αυγούστου διοργανώνεται στον Βόλο διήμερη Διεθνής Συνάντηση Στίβου Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου για αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 από τον ΣΕΓΑΣ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου.

Πρόκειται για την πρώτη διεθνή συνάντηση στίβου που διοργανώνεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο 15 χρόνια από την κατασκευή του, για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μάλιστα η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι μόνο η αρχή, αφού την επόμενη χρονιά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η πόλη μας θα αναλάβει τη διεξαγωγή ενός μεγάλου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ θα διεκδικηθεί και η ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών.

Στη διεθνή συνάντηση θα μετέχουν 160 αθλητές, 80 από Ελλάδα και 80 από Κύπρο, και πρέπει να αναφερθεί πως η αποστολή μας θα συμμετάσχει στους αγώνες με δύο αλλαγές, λόγω τραυματισμών, αφού εκτός ομάδας έμειναν τελικά ο Νίκος Ζαχαρέας στα 110 μ. εμπ. και ο Ζήσης Τζιαμούρτας στα 3.000 μ. στιπλ και τις θέσεις τους θα πάρουν οι Παναγιώτης Καλαντζής και Κώστας Μακαρές. Οι αγώνες θα διεξάγονται και τις δύο ημέρες από τις 9.00 το πρωί έως και το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού Σταδίου σημειώνεται πως ο Δήμος Βόλου συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ να καταστήσει ενεργό το στάδιο, καθώς κάλυψε το κόστος αγοράς ριπτικών οργάνων όλων των κατηγοριών, ενώ με τη βοήθεια του Δήμου ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης που ήταν απαραίτητες να γίνουν στο στάδιο και φυσικά οι απαραίτητες εργασίες καθαριότητας.

Έτσι αυτή τη στιγμή το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την υποδομή και τον πλήρη εξοπλισμό του με όλα τα απαραίτητα όργανα στίβου μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση.

Τέλος στο πλαίσιο της Διεθνούς Συνάντησης την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 12.00 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Βόλου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.