Δημοσίευμα για ενδιαφέρον Ολυμπιακού Βόλου για Ανδ. Κόκα

Για τον Ανδρέα Κόκα, αδερφό του Δήμου, που αγωνίζεται ήηδ στον Ολυμπιακό Β., ενδιαφέρονται οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του a-sports, το οποίο μιλά για αρχικό ενδιαφέρον για τον Ντόλοβατς, αλλά για δεύτερες πλέον σκέψεις για τον Κόκα.

Το δημοσίευμα του a-sports έχει ως εξής: “Στους «Ζωσιμάδες» βρέθηκαν την Κυριακή (31/7) οι Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Τζόναθαν Βαΐτσης, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου ψάχνουν για κάποιους ακόμη παίκτες και γνώριζαν πως ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά και πως ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα τσεκάρουν.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Ένες Ντόλοβατς, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό από τους Ηπειρώτες με σκοπό να πλαισιώσει αρχικά την Κ20 της ομάδας. Οι Θεσσαλοί ψάχτηκαν για τον Σέρβο, αλλά κάνουν δεύτερες σκέψεις γιατί παίζει στον άξονα (κυρίως ως οκτάρι και ίσως και λίγο πιο μπροστά).

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός παίκτη αριστερά και γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, στη συζήτηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έπεσε και το όνομα του Ανδρέα Κόκα.

Πρόκειται για τον αδερφό του Δήμου Κόκα, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγο καιρό από τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ανδρέα Μπονόβα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.