Δημοσίευμα σοκ: «Ο Ραούλ Μπράβο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς»

Δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «Blic» ταράζει τα νερά αποκαλύπτοντας ότι πίσω από το συμβόλαιο θανάτου κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς κρύβεται ο Ραούλ Μπράβο. Ο Σέρβος άσος, ο οποίος επίσης στον Ολυμπιακό και ήταν συμπαίκτης με τον Ισπανό παλαίμαχο άσο, Ραούλ Μπράβο που εμπλέκεται σε «κομπίνες» με παράνομο στοιχηματισμό αγώνων, δέχτηκε δολοφονική επίθεση πριν λίγες ημέρες έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα, γλιτώνοντας από θαύμα.

Η Blic επικαλείται ως μία από τις πηγές της το δημοσίευμα της telegraf.rs, ωστόσο, απ’ όπου κι αν προέρχεται η είδηση, αν ευσταθεί πρόκειται για πραγματικό σοκ.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ανεπίσημα ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μια από αυτές σύμφωνα με την telegraf.rs, σχετίζεται άμεσα ο Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 έως το 2009. Ο Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία για κύκλωμα στημένων αγώνων, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ, Αουγκοστίν Λάσος. Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν συμπαίκτης του Μπράβο αλλά και στην Ισπανία για εννέα χρόνια. Αυτός αποκάλυψε τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία, άθελά του, και οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις.Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να το πιστέψει καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους», καταλήγει το δημοσίευμα.


Τέλος, γίνεται αναφορά και στον Έλληνα συλληφθέντα της υπόθεσης Μπράβο από τις ισπανικές Αρχές.
Πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.