Δίνει τα έσοδα από το φιλικό με τον Διαγόρα για τον μικρό Μάριο ο Ρήγας

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος θα διαθέσει όλα τα έσοδα του φιλικού αγώνα με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου την προσεχή Τετάρτη στην οικογένεια βρέφους από το Στεφανοβίκειο, που πρέπει να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η ανακοίνωση του βελεστινιώτικου συλλόγου:

“Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» ανταποκρίνεται άμεσα στην έκκληση για οικονομική βοήθεια της οικογένειας του μικρού Μάριου από το Στεφανοβίκειο, ηλικίας 16 μηνών.
Συνεπώς, ανακοινώνει ότι τα έσοδα από τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ρήγας Φεραίος-Διαγόρας Στεφανοβικείου, θα διατεθούν στην οικογένεια ως έμπρακτη οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική του Λονδίνου και να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ατρησίας οισοφάγου, που τον ταλαιπωρεί από τη γέννησή του.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Βελεστίνου την Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, ώρα 18:00 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5,00 €.
Η διοίκηση καλεί όλον τον φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης περιοχής να παρευρεθεί στις κερκίδες του σταδίου, ώστε να συνδράμει στην επίτευξη αυτού του φιλανθρωπικού σκοπού.
Επισημαίνουμε, ιδιαίτερα, πως θα ισχύσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφάλειας για τον Covid 19 (αντισηπτικά, αποστάσεις, μάσκες κλπ.).
Όσοι δεν θα μπορούν να παρευρεθούν στον αγώνα αλλά θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει λογαριασμός σε τραπεζικό ίδρυμα και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο (τηλ. 6944228731) και Αντιπρόεδρο (6973494950) του Δ.Σ., Κων/νο Γιάτσιο και Ιωάννη Σιουμουρέκη, αντίστοιχα.
Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται και στην Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στο τηλ. 24250- 23794”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.