Δίνει ευκαιρίες με Αιγινιακό και Απόλλωνα ο Τζαναβάρας

Τα πλάνα του ενόψει του αυριανού (12/10, 16:00) φιλικού, με αντίπαλο τον Αιγινιακό στο Πανθεσσαλικό, αλλά και το παιχνίδι του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής την Κυριακή, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στον Βόλο, σχεδιάζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, βλέποντας αυτούς τους δύο αγώνες ως μία καλή ευκαιρία να δοθεί χρόνος συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετά λεπτά στα πόδια τους.

Συγκεκριμένα, στις δύο αυτές αναμετρήσεις, ο προπονητής των ερυθρολεύκων σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους νεαρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, αλλά και ορισμένους οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τιμωριών ή τραυματισμών.

Ειδικότερα στο τεστ με τον Αιγινιακό σκοπός είναι να αγωνιστούν, ει δυνατόν, όλοι οι παίκτες του ρόστερ. Σε ό,τι αφορά τον Φελίπε Ντα Κόστα, που ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα από τραυματισμό, αλλά τις τελευταίες ημέρες πάει πολύ καλύτερα, ο κ. Τζαναβάρας προσανατολίζεται να του δώσει ορισμένο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τετάρτης με τον Αιγινιακό, αλλά και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο την Κυριακή. Αντίθετα, παρά τα σημάδια βελτίωσης που έχει δείξει, εκτός για μία ακόμα εβδομάδα θα μείνει ο Ζώνας, που είναι ανέτοιμος, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Επιπρόσθετα, εκτός θα μείνει και ο Ναστέφσκι, που ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και θα προφυλαχθεί.

Τεχνικό τιμ και διοίκηση βλέπουν το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ως μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση κάποιων βασικών παικτών του ρόστερ, αλλά και για την παρακολούθηση ενός συνδιεκδικητή της ανόδου στη Football League, καθώς ο θεσμός του Κυπέλλου και η διάκριση σε αυτόν δεν απασχολεί ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Σ’ αυτό το ματς θα κάνει την επανεμφάνισή του στα επίσημα παιχνίδια ο Δωματάς, που λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε στο εύκολο ματς με την Αμβρακία Κωστακιών, έχοντας επιδιώξει να πάρει την τέταρτη κίτρινη με την Πύδνα.

Χθες, Δευτέρα (10/10), οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων ήταν πάλι στο γήπεδο, με εκείνους που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Αμβρακία την Κυριακή, να πραγματοποιούν χαλάρωμα και τους υπόλοιπους να προπονούνται σε πιο εντατικούς ρυθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.