Διοργανώνουν camp B.C. Volos και Ανόρθωσις

Το B.C. Volos μαζί με την Ανόρθωση θα διοργανώσουν μπασκετικό camp το διάστημα 24-28 Ιουνίου. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Η ομάδα μας BC Volos σε συνεργασία με τη N.B. Academy “ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ” διοργανώνουν το 1ο Camp Basket από τις 24-28 Ιουνίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.

Οι υπεύθυνοι προπονητές του Camp κ. Καρακατσούνης Ιωάννης (Ομοσπονδιακός Προπονητής), κ. Καπουρνιώτης Μιχάλης (Προπονητής Α1 ) μαζί με ένα έμπειρο επιτελείο προπονητών -τριών, θα διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες από 5-18 ετών.
Στο Camp μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλα τα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο είτε αγωνίζονται σε ομάδα είτε όχι. Το ημερήσιο πρόγραμμα του Camp περιλαμβάνει ατομική τεχνική 1V1-2V5,ομαδική τεχνική-τακτική 3V3-4V4, ομιλίες, παιχνίδια, διαγωνιστικά παιχνίδια, μετάλλια, διπλώματα, t-shirt, σάντουϊτς, νερά και πολλές άλλες εκπλήξεις σε καθημερινή βάση καθώς και ιατρική κάλυψη.
Η μεγάλη εμπειρία του προπονητικού τιμ εγγυάται την πολύ καλή δουλειά που θα γίνει για την επίτευξη του Camp. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6946284232, ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 6936578196, ΚΥΡΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ  6987048486»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.