Διπλές προπονήσεις από Ξηροφώτο-Μπούις

Από τη Δευτέρα άρχισαν και οι διπλές προπονήσεις στη Νίκη, με τη χρησιμοποίηση και του γηπέδου της Πορταριάς, εκτός αυτών της Κερασιάς αλλά και του Π. Μαγουλάς, που είναι σε καλή κατάσταση, αφού το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, όπως όλα δείχνουν, θα ξαναχρησιμοποιηθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Η διοίκηση από την πλευρά της, εκτός από το να ρυθμίζει τα θέματα της καθημερινότητας των παικτών, όπως τα σπίτια που θα διαμένουν, συγκεντρώνει και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα, που θα πρέπει να γίνει μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Αυγούστου, και η οποία πρέπει να συνοδεύεται από την κατάθεση παραβόλου 500 ευρώ. Φυσικά, με αδημονία περιμένουν οι φίλοι της ομάδας και το φιλικό της Τετάρτης με τον Σαρακηνό στο γήπεδο πιθανότατα της Κερασιάς, το οποίο έχει εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο.

Πέρα απ’ αυτά, να τελειώσει το θέμα του Ψιάνου με θετικό τρόπο περιμένουν στη Νίκη, αφού, όπως φαίνεται, ο αρχικός ενθουσιασμός, που βγήκε προς τα έξω, για κλείσιμο της μεταγραφής, μετριάστηκε, καθώς ο παίκτης δεν έχει δώσει ακόμη οριστική απάντηση μετά την επαφή που είχε με τη διοίκηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.