…Διπλό με ανατροπή στην Αταλάντη η Δήμητρα

Την πρώτη της νίκη εκτός έδρας πέτυχε η Δήμητρα στην έδρα της Αταλάντης με 1-2, με τους ευξεινουπολίτες να κάνουν ανατροπή στο σκορ, μιας και βρέθηκαν να χάνουν, αλλά ο Καμπέρης που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ και πανηγύρισαν το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Η νίκη αυτή έφερε σε απόσταση αναπνοής το σύνολο του Στέλιου Αρσένου από την κορυφή, μιας και απέχει μόλις ένα βαθμό από τους πρωτοπόρους ΑΟ Ν. Αρτάκης, Ηρακλή Λάρισας και Θησεά που έχουν δώδεκα, με τη Δήμητρα να έχει έντεκα.
Στο 20’οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τη Δήμητρα να μη βρίσκει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Αξίζει να σημειώσουμε τον τραυματισμό του Διαμαντόπουλου, ο οποίος σκίστηκε στο κεφάλι και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, για να του τοποθετηθούν ράμματα. Με την έναρξη της επανάληψης ο Στέλιος Αρσένος πέρασε τον Καμπέρη στη θέση του Θωμαΐδη και στο 65’ με …βολίδα έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 73’ ο Δημητρίου, που είχε πάρει τη θέση του τραυματία Διαμαντόπουλου κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Καμπέρης για την ολική ανατροπή. Στο τέλος του αγώνα, σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν στο γήπεδο, φίλαθλοι της Αταλάντης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, με την ομάδα της Φθιώτιδος πλέον, να βρίσκεται αντιμέτωπη με τιμωρία.
Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θεοδωρόπουλος (65’ Ν. Βούλγαρης), Θωμαΐδης (46’ Καμπέρης), Καρράς, Αναστασίου, Βουρδάκης (85’ Μπέϊκος), Διαμαντόπουλος (λ.τ. 25 Δημητρίου), Σιώβας (46’ Λάμπος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.