Διπλό ο ΝΠΣ Βόλος μέσα στη Ριζούπολη, 0-1 την ΑΕΚ

Με σουτ ...κεραυνό του Ντέλετιτς στο 18'

Η πρώτη έκπληξη της σεζόν έγινε απόψε στη Ριζούπολη, όπου ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε 0-1 της ΑΕΚ, στη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του επί του «Δικέφαλου». Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μίλος Ντέλετιτς στο 18′ με ξαφνικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μάλιστα ο Σέρβος δεν πανηγύρισε την επιτυχία του σεβόμενος την θητεία του στην ΑΕΚ.

Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι πολιόρκησαν την περιοχή των φιλοξενούμενων και δημιούργησαν μια πολύ μεγάλη φάση στην πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 33′. Ο Τσούμπερ βρέθηκε σε θέση βολής μετά από ασίστ του Γιόνσον, αλλά ο Κλέιμαν πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα δύσκολη απόκρουση, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη.

Ο Αλμέιδα ήταν εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να αλλάξει τα πράγματα και το επιχείρησε με δύο αλλαγές (Λιβάι, Γκατσίνοβιτς) στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 75′ κεφάλια του Τζαβέλλα έφυγε άουτ, αλλά ο ΝΠΣ Βόλος απάντησε στο 78′ με αντεπίθεση και σουτ-άουτ του Φαν Βερτ. Οι φιλοξενούμενοι ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο την άμυνα τους με την είσοδο του Πίρινεν στο τελευταίο δεκάλεπτο και κράτησαν τη νίκη, αφού οι τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων ήταν κακές και «σταματούσαν» στον Κλέιμαν, που ήταν πάντα σωστά τοποθετημένος.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Γιόνσον, Βίντα – Ματίγια, Κλέιμαν, Λούνα, Μεταξάς, Φαν Βερτ

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Τσούμπερ, Σιμάνσκι, Πινέδα (65′ Ρότα), Γιόνσον (83′ Αλμπάνης), Άμραμπατ (46′ Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος (46′ Γκατσίνοβιτς), Αραούχο.

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μεταξάς (56′ Ματίγια), Ντέλετιτς (80′ Πίρινεν), Πάολο Φερνάντεθ, Βίκτορ Φερνάντεθ (71′ Ουές), Φαν Βερτ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.