«Διπλό» της Νίκης στη Λάρισα με 14-7

Ιδανικά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 πόλο Ανδρών η Νίκη Βόλου, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας, με 14-7, και είναι δεύτερη μαζί με τον Άρη.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα εκμεταλλεύτηκε το παραδοσιακά πολύ καλό της δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα το τρίτο οκτάλεπτο, όταν μετέτρεψε το 4-6 του ημιχρόνου σε 5-10, μετατρέποντας το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού σε τυπική διαδικασία. Σε αυτό το αγωνιστικό “ξέσπασμα” της Νίκης ίσως βοήθησε η ένταση κι η ολιγόλεπτη διακοπή που υπήρξε στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, όταν αθλητές των δύο ομάδων, εντός της πισίνας, είχαν ορισμένες λεκτικές αντιπαραθέσεις, με τον κόσμο στο κολυμβητήριο να τα “βάζει” με τους ιθύνοντες της ομάδας της Νίκης που κάθονταν στον πάγκο.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χ. Δανιήλ, που πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μαρτζούχος, με τρία τέρματα. Διασωθείς για τους νικητές ο Πατούνας που σκόραρε τέσσερα από τα συνολικά επτά τέρματα της ομάδας του.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-6, 5-10, 7-14

Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπεζηλιώτης, Χατζηλιάδης, Λέτσιος 2, Ζαφειρίου, Γκαγκασούλης, Δανιήλ Αθ. 1, Ευσταθίου, Μπουλογιάννης, Καρύδας, Γκρεμιλάς, Πατούνας 4, Τσόγκας, Σκέντος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Φαρσάρης, Δανιήλ Χ. 4, Γκανάτσιος 1, Βάτσος, Μακρής 1, Θεοδωρόπουλος 1, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγκανίδας, Γιαβαρίδης 1, Καρκαλιάνης 2, Μόσιος, Μαρτζούχος 3, Κοκκινάκης 1

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του δεύτερου ομίλου της Α2 πόλο:
Νηρέας Πατρών – ΝΟ Πατρών 4-9
ΝΟ Χαλκίδας – ΟΦΘ 10-9
Αρης Θεσσαλονίκης – ΓΣ Ηλιούπολης 8-3
Η βαθμολογία

(7η αγωνιστική)
1. ΝΟ Πατρών 18
2. Νίκη Βόλου 15
3. Άρης Θεσσαλονίκης 15
4. ΓΣ Ηλιούπολης 12
5. ΟΦΘ 9
6. ΝΟ Λάρισας 6
7. Νηρέας Πατρών 3
8. ΝΟ Χαλκίδας 3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.