Δείπνο – καλωσόρισμα για το τμήμα πετοσφαίρισης της Νίκης

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη, στο πλαίσιο του χθεσινού (5/10) δείπνου του γυναικείου βόλεϊ της Νίκης Βόλου, το οποίο ουσιαστικά σηματοδοτούσε και την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν για τα κορίτσια του κ. Γαλαζούλα.

Αναλυτικά:

“Με χαλαρή διάθεση, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές, σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν τους, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Στο δείπνο, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” Στέργιος Φάτσης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Κολόζος, το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Αρβανιτόπουλος, το μέλος της Δ.Ε. του τμήματος βόλεϋ Αντώνης Καπουρνιώτης καθώς κι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Χρήστος Γαλαζούλας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φάτσης ευχήθηκε στα κορίτσια καλή αγωνιστική χρονιά, τονίζοντας ότι το υλικό είναι αξιόλογο και οι επιτυχίες δεδομένες.

Από την πλευρά του ο προπονητής κ. Γαλαζούλας συμπλήρωσε ότι για φέτος στόχος είναι η εδραίωση της ομάδας στις πρώτες θέσεις της Β’ Εθνικής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το τμήμα βόλεϊ.

Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου και στους εφόρους του τμήματος:

Στέλιος Κολόζος 6934599741

Γιάννης Αρβανιτόπουλος 6934358911

Αντώνης Καπουρνιώτης 2421105135

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, ευχαριστεί για το δείπνο το εστιατόριο «Μουσείο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.