«Διψασμένος» για τίτλους ήρθε ο Κιλπάτρικ

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (11/1) ο Σον Κιλπάτρικ!

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγα λεπτά μετά τις 16:00 και καθυστέρησε για λίγο μέχρι να αποχωρήσει καθως την ίδια ώρα αναχωρούσε από την Ελλάδα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Κιλπάτρικ μετέβη απευθείας στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και το βράδυ θα παρακολουθήσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Εκτός απρόοπτου ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ θα φορέσει για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα στο ματς με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στους λόγους που τον έπεισαν να έρθει στην Ευρώπη και στάθηκε στον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και στον Ρικ Πιτίνο.

Τόνισε πως είναι πανέτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, επισήμανε πως θέλει τίτλους και πρόσθεσε πως βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Κιλπάτρικ:

Για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες και απίστευτο κόσμο. Δεν το βλέπεις ποτέ αυτό. Ήθελα αυτή την ευκαιρία. Θέλω να παίξω γι’ αυτό τον κόσμο και με αυτούς τους συμπαίκτες. Είναι σημαντικό για εμένα».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι σπουδαίος προπονητής. Αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ήρθα εδώ. Δεν περιμένεις κάθε μέρα έναν τέτοιο προπονητή θρύλο να σε καλεί στην ομάδα του. Μόλις με κάλεσε, του είπα: “έρχομαι”. Ο πρώην προπονητής μου ο Μικ Κρόνιν που είπε ότι θα το αγαπήσω».

Για την Euroleague: «Έβλεπα ματς καθώς ερχόμουν εδώ. Εδώ οι ομάδες παίζουν μαζί, δείχνουν χαρακτήρα. Θα με βοηθήσει αυτό όταν επιστρέψω στις ΗΠΑ».

Για το παιχνίδι του: «Είμαι λίγο διαφορετικός. Μπορώ να σουτάρω και να σκοράρω. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτό το στυλ παιχνιδιού».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν: «Βγαίνω και παίζω. Όταν βάζεις προσδοκίες, βάζεις και όρια στον εαυτό σου. Θέλω να βοηθήσω τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους του: «Θέλω να πάρω τίτλους. Χρειαζόμαστε δουλειά για να φτάσουμε εκεί. Όσο δουλεύεις, βελτιώνεσαι. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Είμαι πολύ καλά. Ποτέ δεν είχα ερωτηματικό γι’ αυτό. Θα συνεχίσω. Έκανα προπονήσεις όλο το καλοκαίρι. Θέλω να πάνε όλα καλά».

Για το αν θα παίξει σύντομα: «Το ελπίζω. Θα ήθελα να παίζω σήμερα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.