Δοκίμασε το 3-5-2 ο Λευτέρης Καλογήρου στο φιλικό με τον Τοξότη

Ο προπονητής του Θησέα, Λευτέρης Καλογήρου δοκίμασε το 3-5-2 στο νικηφόρο φιλικό με τον Τοξότη (1-4) στο βοηθητικό του ΕΑΚ την Τετάρτη (19/8), μένοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το πρώτο 20λεπτο της επανάληψης, όταν και η ομάδα του σημείωσε και τα τέσσερα γκολ, ενώ είδε θετικά στοιχεία και το υπόλοιπο διάστημα.

Στο πρώτο μέρος ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε τον Σαμπά Φαγέ κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Ιακωβίδης, Μπόρας και Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε ήταν στην άμυνα με φορά από τα δεξιά προς τ’ αριστερά. Στο κέντρο ο Χατζησταμάτης ήταν ο παίκτης με κυρίως ανασταλτικό ρόλο, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκαν και οι Δουλάς και Ζαχαράκης. Όλη την πλευρά έπαιξαν οι Σιγαλάκος (δεξιά) και Λίτσος (αριστερά), ενώ οι δύο επιθετικοί ήταν ο νεαρός Κωστούλας με τον Βλάχο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Κουτσιρίμπας ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τοποθετήθηκε ως δεξιός στόπερ ο Γκάγκας, αριστερός ο νεαρός Κωστής και στο κέντρο συνέχισε ο Μπόρας. Στα χαφ ήταν ο Χατζησταμάτης, ο Οικονόμου και ο Τσιανάκας,φουλ δεξί μπακ ο Βουρδάκης και από την απέναντι πλευρά ο Νιαώτης, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Ζαχαράκης-Βλάχος, που είχαν πολύ καλή συνεργασία και πέτυχαν έκαστος από δυο γκολ. Δεν έπαιξαν καθόλου οι τραυματίες Σιώμος και Αντωνούλης, που ήταν στο γήπεδο, και οι στρατευμένοι Κοτζαθανάσης και Δημητριάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.