Δοκιμασία στο Μιλάνο με Αρμάνι για τον Ολυμπιακό

Δύσκολες αποστολές μακριά από την έδρα τους έχουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, κι ενώ ακολουθεί… «διαβολοβδομάδα» με δύο αγώνες.

Απόψε (14/3, 21:45, NOVASPORTS 2HD), οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν κομβικό για την παραμονή στην οκτάδα αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός, που μετέβη στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας χωρίς τον τραυματία Στρέλνιεκς, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών στη διοργάνωση νικώντας εκτός έδρας την Μπουντούτσνοστ.

Πλέον, η πειραϊκή ομάδα ισοβαθμεί στην έκτη θέση με την Μπασκόνια και την -αντίπαλό τους απόψε- Αρμάνι Μιλάνο.

Κάθε αγώνας από τους πέντε που απομένουν ως την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είναι τελικός για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, αφού αυτή τη στιγμή, λόγω της τριπλής ισοβαθμίας, ακόμη και η παρουσία στην οκτάδα των πλέι οφ δεν είναι εξασφαλισμένη.

Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 75-99 στο ΣΕΦ από την ιταλική ομάδα. Ιδανικά χρειάζεται νίκη με +25 για να εξασφαλιστεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, όμως ακόμη και μια νίκη με τη μίνιμουμ διαφορά θα είναι επίτευγμα, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο πειραϊκός σύλλογος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να παίξουν κοντά στο 100% για να έχουν τύχη απέναντι σε μια ιδιαίτερα ταλαντούχα επιθετική ομάδα, που όμως έχει προβληματική αμυντική λειτουργία.

Τον αγώνα θα διευθύνουν ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, ο Ισπανός Εμίλιο Πέρεθ και ο Πορτογάλος Σέρτζιο Σίλβα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.