Δοκιμάζει τις δυνάμεις της με Αίολο η Νίκη

Να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα θέλει το προπονητικό δίδυμο Μαύρου-Κοσμάτου για την πορεία της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου, έχοντας ήδη επιλέξει δυνατούς αντιπάλους για τα φιλικά που έχει προγραμματίσει. Έτσι, μετά την αναμέτρηση με τον ΑΣ Καρδίτσας, η Νίκη Βόλου υποδέχεται αύριο στις 3 μμ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τον Αίολο Τρικάλων, τη μοναδική ομάδα ουσιαστικά που έβαλε δύσκολα στους «κυανόλευκους» την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αίολος ήταν αυτός που βρέθηκε πάνω από τη Νίκη Βόλου στη βαθμολογική κατάταξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ξανά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, με τις μεταξύ τους αναμετρήσεις να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε, και η Νίκη Βόλου και ο Αίολος Τρικάλων ενισχύθηκαν σημαντικά για το νέο πρωτάθλημα, οπότε και το μεταξύ τους φιλικό παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Βέβαια τόσο οι Γιώργος Κοσμάτος και Ανδρέας Μαύρος θα δοκιμάσουν διάφορα σχήματα στο παρκέ, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο ομόλογός τους στον πάγκο της τρικαλινής ομάδας, Χάρης Φόρος. Από πλευράς Νίκης αμφίβολος είναι ο Κώστας Σαριμπαλίδης, καθώς στο φιλικό με τον ΑΣ Καρδίτσας χτύπησε στο ζυγωματικό και χρειάστηκε να του γίνουν δύο ράμματα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.