Δοκιμάζει ενδεκάδα και ρεζέρβες με Βέροια ο Τζαναβάρας

Φάση από το καλοκαιρινό φιλικό με τη Βέροια
Φιλικό σήμερα για τον Ολυμπιακό, στις 6μ.μ. στο Πανθεσσαλικό

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό υπό το φως των προβολέων ο Ολυμπιακός Βόλου, υποδεχόμενος τη Βέροια της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα είναι στην προτελευταία θέση στο μεγάλο πρωτάθλημα της χώρας με έξι βαθμούς, αλλά σίγουρα διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα, όπως ο Τόνι Κάλβο, ο Παντελής Καπετάνος, ο Πέδρο Άρτσε και αρκετοί άλλοι, που αποτελούν κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού να δείξουν το καλύτερο πρόσωπό τους και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο.
Αυτό άλλωστε έκαναν στα φιλικά προετοιμασίας πάλι με τη Βέροια στις 2 Αυγούστου και στη συνέχεια με τον Απόλλωνα Σμύρνης και με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Βέβαια, τότε στόχος ήταν να παρουσιαστούν έτοιμοι για το πρωτάθλημα, τώρα να γεμίσουν το αγωνιστικό κενό, αλλά και να γίνουν δοκιμές ενόψει Α.Ε. Καραϊσκάκης την επόμενη βδομάδα.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να τεστάρει το βασικό σχήμα που έχει κατά νου, αν και είναι νωρίς ακόμη, να χρησιμοποιήσει και στην Άρτα, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις ρεζέρβες, καθώς αρκετοί από τους αναπληρωματικούς ακόμη δεν έχουν παίξει σε αγώνα πρωταθλήματος. Για παράδειγμα οι Αγγελής, Γκίτζιας, Ανδρέας και Δήμος Κόκκας, Πατσής, Παλιούρας και Μπουργάνης δεν έχουν καθόλου χρόνο συμμετοχής και η αναμέτρηση με τη Βέροια είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, αν η τεχνική ηγεσία τους ρίξει στη σημερινή φιλική μάχη, να μπορέσουν να δείξουν την αξία τους. Επίσης υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, που έχουν μικρή συμμετοχή στα επίσημα ματς των Βολιωτών, όπως για παράδειγμα ο Στασινόπουλος με δύο συμμετοχές.

Φυσικά, πολύ χρήσιμο θα είναι το σημερινό ματς και για τον Ντα Κόστα, που επέστρεψε την περασμένη Κυριακή, καταγράφοντας την πρώτη του επίσημη συμμετοχή, και σίγουρα θέλει να βρει ακόμη περισσότερο ρυθμό.

Τα εισιτήρια
Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων στο σημερινό φιλικό, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.
Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν. Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 16:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.