Δοκιμές με φόντο το πρωτάθλημα στη Νίκη Βόλου

Οι δοκιμές συνεχίζονται τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά παιχνίδια για τη Νίκη Βόλου, με τον προπονητή της ομάδας Αλέκο Βοσνιάδη να περιμένει περισσότερη βελτίωση, ώστε οι παίκτες του να παρουσιάσουν το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλει.

Όπως τόνισε και μετά το παιχνίδι με τη Ρόδο ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, κανείς παίκτης δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για την ενδεκάδα, και φάνηκε ευχαριστημένος που όλοι όσοι χρησιμοποίησε στο τελευταίο φιλικό έδειξαν διάθεση και γενικότερα ένα καλό πρόσωπο. Ανάλογη εμφάνιση και ακόμη καλύτερη θέλει και απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, τον οποίο η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει μεθαύριο Σάββατο στις 18:00, και στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής στη Θεσσαλονίκη.

Σαφώς, ο ΠΑΟΚ Β’ δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη ομάδα, ωστόσο παραμένει ένας αντίπαλος υπολογίσιμος, και προετοιμάζεται κι αυτός εντατικά για το πρωτάθλημα της Super League 2. Συγχρόνως μένει να φανεί αν ο Αλέκος Βοσνιάδης θα δώσει σ’ αυτό το παιχνίδι χρόνο συμμετοχής στους Ροχάνο και Μπάγιτς, ενώ δεν φαίνεται να προλαβαίνουν την αναμέτρηση οι Γρομητσάρης και Μπάλλας. Εκτός θα είναι σίγουρα ο τραυματίας Θάνος Κυρίτσης.

Παράλληλα, στα εξωαγωνιστικά, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε μόλις σήμερα την απόφαση απόρριψης της προσφυγής του ποδοσφαιριστή Στέλιου Τσουκάνη σε βάρος της Νίκης, στην οποία είχε αγωνιστεί την περίοδο 2014-15.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.