Δώνης και Νταμπίζας συζήτησαν για τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2019/2020

Σύσκεψη στην οποία συζητήθηκαν όλά όσα συνέβησαν στην χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, αλλά και τα σχέδια που υπάρχουν για το μέλλον του Παναθηναϊκού, διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (15/05) στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Με το που επέστρεψε από το εξωτερικό ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» ενημέρωσε τον προπονητή και τους συνεργάτες του για τις επαφές μεταγραφικού χαρακτήρα που είχε και στη συνέχεια άπαντες συζήτησαν για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Επί τάπητος τέθηκε και η πορεία της ομάδας στην απελθούσα περίοδο (2018/2019), με κύριο θέμα τη διαφορά απόδοσης από τον πρώτο στο δεύτερο γύρο της Super League, καθώς και διάφορα άλλα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Νίκος Νταμπίζας, αφού άκουσε προσεκτικά όλες τις απόψεις των συνεργατών και του Δώνη (ο προπονητής παρέδωσε και τις εισηγήσεις του για κάθε παίκτη ξεχωριστά και για την ενίσχυση του ρόστερ), στη συνέχεια παρέθεσε και αυτός την θέση του για το τι επηρέασε την ομάδα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο τελικός απολογισμός, από τον οποίο θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» στο μεταγραφικό μέτωπο, αλλά και στο θέμα των πιθανών πωλήσεων κάποιων ποδοσφαιριστών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.