«Δώστε άμεσα λύση για τη Football League»

Δεν πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα για το μέλλον του ελληνικού Αθλητισμού, από την πλευρά των λοιμωξιολόγων, επισήμως τουλάχιστον καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μία τυπική συζήτηση έγινε, με αποτέλεσμα για τρίτη συνεχή φορά το ραντεβού να ανανεώνεται, και συγκεκριμένα για αύριο Παρασκευή, με αποτέλεσμα η Football League να μην ξέρει ακόμη αν και πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Έτσι, η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος πήρε θέση και σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:  «Για ακόμη μια φορά η σύσκεψη κατά την οποία θα συζητείτο το θέμα έναρξης των προπονήσεων της Football League αναβλήθηκε. Για ακόμη μια φορά αναφέρεστε στο άνοιγμα κλάδων όπου στην ουσία δεν τηρείται κανένα μέτρο και ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα που δεσμεύεται εγγράφως ότι θα τηρήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που μας έχει υποδειχθεί, δεν αναφέρεται πουθενά.

Αιτούμαστε στην αυριανή σας σύσκεψη όπως συζητηθεί και αποφασιστεί η επανέναρξη προπονήσεων της Football League και η επιστροφή στα γήπεδα μιας επαγγελματικής κατηγορίας που απασχολεί σχεδόν 1000 αθλητές.

Δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα των αθλητών και των οικογενειών τους».