Δουλειά το αντίδοτο στην απογοήτευση στον Ολυμπιακό Βόλου

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε η Τετάρτη για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να επιδιώκει να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το επόμενο ματς με τον Καραϊσκάκη στις 2 Απριλίου, για να μπορέσει να περάσει τα δικά του στοιχεία, πιστεύοντας και ο ίδιος ότι το διάστημα που μεσολαβεί του αρκεί, για να το κάνει. Εξάλλου, με την απογοήτευση να κυριαρχεί, η δουλειά είναι το καλύτερο αντίδοτο και παράλληλα το μόνο που μπορούν να κάνουν άπαντες εντός της ομάδας, αφού το να σκύψουν όλοι τα κεφάλια θα φέρει μία ώρα νωρίτερα την αποτυχία.

Σίγουρα τις λίγες μέρες μετά τον ερχομό του 41χρονου τεχνικού στους ερυθρόλευκους και πριν τον αγώνα στο Ελευθεροχώρι δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια, για να βάλει τη δική του σφραγίδα στον αγωνιστικό τομέα, κι έτσι έδωσε το βάρος στην ψυχολογία, ωστόσο τώρα ο Κατερινιώτης τεχνικός θα ασχοληθεί με το τακτικό κομμάτι και με τη βελτίωση των ατελειών.

Στον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς, που κόστισε δύο βαθμούς στον Ολυμπιακό, οι οποίοι είναι καθοριστικοί για τη συνέχεια, η ομάδα δεν είχε καλή απόδοση, ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα η κίνηση του Σ. Παπαβασιλείου να επιλέξει να αφήσει όχι μόνο στον πάγκο τον Δωματά για πρώτη φορά φέτος, αλλά και να μην τον περάσει καν ως αλλαγή, κάτι που φάνηκε ότι δεν του βγήκε.

Πάντως, σημασία έχει ότι το πλήγμα για το βολιώτικο συγκρότημα ήταν μεγάλο, αλλά, όπως διαμηνύθηκε σε όλους τους τόνους από επίσημα χείλη και δη από τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο, πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κανείς δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα παλέψουν μέχρι το τέλος κι ό,τι βγει, έστω κι αν είναι φανερό ότι οι πιθανότητες μειώθηκαν κατά πολύ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.