Δουλειά στο φουλ για τη Δήμητρα, φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας την Τετάρτη 22/09

Ανοιχτό το ενδεχόμενο περισσότερων μεταγραφικών προσθηκών

Συνεχώς περισσότερη ένταση βάζει στις προπονήσεις της Δήμητρας Ευξεινούπολης ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Αρσένος, με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος στις 3 Οκτωβρίου (αν ισχύσει τελικά η συγκεκριμένη ημερομηνία), ενώ ακολουθεί στο πρόγραμμα τόσο διήμερο ρεπό για τους παίκτες, όσο και φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα.

Η δουλειά είναι αρκετή στις καθημερινές προπονήσεις των «πρασίνων», με το τεχνικό επιτελείο να είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες, και μάλιστα για πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο προετοιμασίας θα επιβραβευθούν με διήμερο ρεπό, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο και η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει αρκετή δουλειά για τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου, και μάλιστα έχει ήδη προγραμματιστεί ένα δυνατό φιλικό. Την Τετάρτη 22/09, η Δήμητρα Ευξεινούπολης θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2, με τον προπονητή των «πρασίνων» να έχει έτσι την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία και τα αποτελέσματα της προετοιμασίας.

Μεταγραφές αναλόγως των αποφάσεων

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν με βάση και τις κινήσεις της διοίκησης της Δήμητρας, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», ότι οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς και ότι έχουν ανοίξει συζητήσεις με παίκτες με βάση την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2.

Καθώς αρκετές ομάδες της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας υπόκεινται σε μεταγραφικούς περιορισμούς και δεν μπορούν ν’ απορροφήσουν όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ομάδες όπως η Δήμητρα αποτελούν πιθανούς σταθμούς στην ποδοσφαιρικής τους πορεία. Ήδη δύο παίκτες με σημαντική θητεία στη Super League 2, βρίσκονται στο μεταγραφικό πλάνο της Δήμητρας, αρκεί να ξεκαθαρίσει σύντομα το τι θα γίνει στη δεύτερη κατηγορία και να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις της ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.