Δρακόντεια μέτρα στο Ηράκλειο για το Final-4, «κόπηκαν» 28 οπαδοί για εμπλοκή σε επεισόδια

Η αστυνομία στην Κρήτη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να περιοριστεί στο ελάχιστο το ενδεχόμενο να υπάρξουν επεισόδια, κατά τη διάρκεια του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια», εκεί όπου Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Προμηθέας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Σύμφωνα και με την πρόσφατη ενημέρωση της ΕΟΚ “εν όψει των ημιτελικών αγώνων της Παρασκευής, 18 Φεβρουαρίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου («Δύο Αοράκια»), οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30 για την προσέλευση του κοινού.

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων, ταυτοπροσωπίας, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Η βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δε θα γίνεται αποδεκτή.”

Παράλληλα, οι φίλαθλοι έχουν κληθεί να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός, ενώ κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν αποστάσεις τουλάχιστον ενάμιση μέτρου. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι οπαδοί των τεσσάρων ομάδων που βρίσκονται στην Κρήτη, έχουν μπει σε αστυνομικό κλοιό.

Όπως μάλιστα αναφέρει το Sport24.gr, η αστυνομική διεύθυνση της Κρήτης αφαίρεσε εισιτήρια σε 23 οπαδούς, καθώς κατόπιν σχετικών ελέγχων διαπιστώθηκε πως παλαιότερα είχαν εμπλοκή σε επεισόδια. Παράλληλα, την Πέμπτη (17.02.2022) πέντε άτομα με προσκλήσεις φιναλίστ ομάδας “κόπηκαν”, γιατί διαπιστώθηκε ότι σε άλλη περίπτωση είχαν συμμετάσχει σε επεισόδια.

Οι 28 συγκεκριμένοι οπαδοί “ανήκουν” σε τρεις από τις ομάδες του Final-4, ενώ οι 23 εξ αυτών υποστηρίζουν τη μια!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.