Δραματικό φινάλε στην Αργαλαστή, 3-4 η Κ19 Νίκης τον Κένταυρο Ν. Π.

H αποστολή της Κ19 της Νίκης

Σε ένα ιδιαίτερα έντονο παιχνίδι από πλευράς εναλλαγής σκορ, η Κ19 της Νίκης Βόλου πήρε την πρόκριση με ανατροπή απέναντι στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου με σκορ 3-4.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και τα επτά τέρματα σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο, με τον Μαυροζούμη για τη Νίκη να έχει δοκάρι στο 47′ και τον Σεφερκόλλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 0-1 στο 50′. Ωστόσο ο Κένταυρος αντέδρασε και ο Πότσκα «χτύπησε» δις, καθώς στο 57′ με σουτ έκανε το 1-1, ενώ στο 60′ έκλεψε την μπάλα και σούταρε εύστοχα, για να κάνει το 2-1.

Ο Μαυροζούμης με σουτ στο 73′ έκανε το 2-2 για τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Κένταυρος πήρε το προβάδισμα και πάλι στο 80′ με κεφαλιά του Τζίκα. Η Νίκη επανήλθε στο τέλος, καθώς στο 89′ ο Χρόνης κέρδισε πέναλτι και ο Μαυροζούμης το εκτέλεσε εύστοχα για το 3-3, ενώ στην επόμενη φάση ο Τόμε έκανε τη σέντρα και ο Τανός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Κόμνος, Τσέλα, Τσέτι, Λαμπαδάρης, Χατζηδρίζος (75′ λ. τρ. Ζούζουλας), Σεφέρι Λ., Νιτσάι, Γώγος, Μπογδανίδης (70′ Τζίκας), Πότσκα, Ζοτκάι

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κοντοστάθης, Μαυρομιχάλης, Αβντιάι, Σεφερκόλλι, Κοπιτσής, Κώστας, Χοψονίδης (46’ Τανός), Μαυροζούμης, Γερολυμάτος (46’ Γατουρτζίδης), Λουτσιάν (80’ Τόμε), Χρόνης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.