Δραματικό φινάλε στο Κένταυρος Αγριάς-Πόντιοι Κιλκίς

Δεν είχε αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους το ΕΑΚ Βόλου!

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΕΑΚ του Βόλου καθώς για την εξ αναβολής 7η αγωνιστική  της Β’ Εθνικής  στο χάντμπολ, Κένταυρος Αγριάς και Πόντιοι Κιλκίς μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς, μετά το τελικό 26-26.

Η ομάδα του Κενταύρου δεν ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Το τάιμ άουτ των Κρατήρα-Καλαποδά συνέφερε τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έβγαλαν αντίδραση και με όπλο τον αιφνιδιασμό κατάφεραν και γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και βρέθηκαν να προηγούνται στο ημίχρονο με 16-12.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κρατώντας την διαφορά. H εκπληκτική εμφάνιση των Πάσχου (10 τέρματα) και Χιώτη (7 τέρματα) δεν ήταν όμως αρκετή για να οδηγήσει στην νίκη. Η ομάδα της Μαγνησίας έπαθε επιθετικό «μπλακ άουτ» στο τελευταίο τέταρτο και από 23-19 οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και ισοφάρισαν το σκορ στο 26-26, ένα λεπτό πριν τη λήξη. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κρατήρας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος σε νεκρό χρόνο. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας όμως απέκρουσε και χάρισε την ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Κένταυρος παραμένει πρώτος μόνος στην βαθμολογία του υποομίλου και περιμένει να ολοκληρώσει, την επόμενη Κυριακή τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την πρώτη φάση, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Μακεδόνα Θεσσαλονίκης που θα φιλοξενήσει στον Βόλο.

Τα Πεντάλεπτα

Α: 1-3, 4-5, 5-8, 9-10, 12-11, 16-12

Β: 16-14, 20-16, 23-19, 26-24, 26-25, 26-26.

Για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αγωνίστηκαν οι: Χανιάς, Γκαμώτσος, Κρατήρας 2, Χιώτης 7, Καλαποδάς, Μετάνι 2, Γραμματικόπουλος 4, Πάσχος 10, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Βαλκαμελής, Καρανάσιος 1, Τσούκας, Μησιρλίδης, Λαγδός.

Αναζητώντας αποδυτήρια!

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες χάντμπολ, ωσατόσο είχε και παρασκήνιο, αφού όπως αναφέρει η ομάδα του Κένταυρου, δεν υπήρχαν διαθέσιμα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσουν την μικρή αποθήκη που υπάρχει στο ΕΑΚ!

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής: «Η κατάσταση προκάλεσε εκνευρισμό στους ανθρώπους της διοίκησης του Κενταύρου Άγριάς γιατί δεν μπορούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα που προέκυψε. Δυο αποδυτήρια έχουν οι ακαδημίες του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΝΠΣ στο κλειστό γυμναστήριο, ένα αποδυτήριο το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και το εναπόμειναν δεν επαρκούσε για της δυο ομάδες. Εκτός των άλλων η φιλοξενία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου από την ομάδα του Κιλκίς ήταν υποδειγματική. Στα παράπονα που έκαναν με το δίκιο τους οι φιλοξενούμενοι, δεν υπήρξε απάντηση με αποτέλεσμα να εκτεθεί η πόλη σε μεγάλο βαθμό. Εκτός των άλλων το παιχνίδι ξεκίνησε με χαρακτηριστική καθυστέρηση, λόγω της αργοπορίας που παρατηρήθηκε στην διεξαγωγή του προηγουμένου αγώνα. Κατάσταση που επέτεινε τον ήδη υπάρχοντα εκνευρισμό και μεγέθυνε την αγανάκτηση των συμμετεχόντων. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο γεγονότα δεν τιμούν κανέναν από τους υπευθύνους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.