Δυναμικό μεταγραφικό “μπάσιμο” με Βλήτσιο και Παπούλια για τον Γ.Σ. Αλμυρού

????????????????????????????????????

Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού, που απέκτησε τον Παναγιώτη Παπούλια και τον Στέφανο Βλήτσιο, με τον πρώτο να είναι βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού Βόλου, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, και τον δεύτερο να παίζει στη Γ’ Εθνική με τη Νίκη.

Οι Αλμυριώτες βάσει και των εισηγήσεων του προπονητή τους Γιάννη Στεργιόπουλου κινούνται και για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ, που θα είναι αρκετά έμπειρος και έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους Παπούλια και Βλήτσιο.

Από κει και πέρα, είναι γνωστό ότι ο Καραγιώργος σταμάτησε το μπάσκετ και ανέλαβε το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, ενώ αποχώρησε ο Χατζόπουλος. Αναμονή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρξει για τους Ράπτη (εργάζεται στην Κύπρο και θα επιστρέψει τον Οκτώβριο στον Βόλο), Συνάζο (θα υπηρετήσει τη θητεία του), ενώ μένουν στην ομάδα οι Θέος, Βαλαμούτης και Κοντοστάθης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Γ.Σ. Αλμυρού για Βλήτσιο και Παπούλια:

Για τον Βλήτσιο:

«Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Στέφανος Βλήτσιος με ύψος 2,05(C) που φέτος αγωνιζόταν στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ με την μορφή δανεισμού για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Ευχόμαστε στον Στέφανο καλή δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ.

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Δ.Ε. της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα τον κ. Μπάμπη Τουτουντζόγλου για την παραχώρηση του παίχτη με τη μορφή δανεισμού».

Για τον Παπούλια:

«Ο Παναγιώτης Παπούλιας είναι η δεύτερη μεταγραφή την οποία ανακοινώνει η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.

Ο Παπούλιας, μετά το πέρασμα του από την ομάδα μας το δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016 και την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα, επιστρέφει, αφού πέρασε απί Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου τις δυο προηγούμενες χρονιές.

Ευχόμαστε στον Πάνο καλή δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.