Δυνατή κερκίδα από τους Austrian Boys και στην Κατερίνη

Εκδρομή για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων, Austrian Boys, που σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει ξανά, μετά τον αγώνα με την Πύδνα πριν τρεις εβδομάδες, στο Νομό Πιερίας, προκειμένου να δημιουργήσει μία δυνατή κερκίδα, που θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να πάρει την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο δρόμος που έχουμε χαράξει φέτος μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται. Επόμενη στάση Κατερίνη. Την ερχόμενη Κυριακή στον αγώνα με τον Πιερικό θα ταξιδέψουμε στην Κατερίνη για να κάνουμε μια ακόμα δυνατή κερκίδα σε ένα γήπεδο και μια πόλη, όπου έχουμε μια πολύ καλή παράδοση οπαδικής παρουσίας. Θα πρέπει για ένα ακόμα αγώνα να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να κερδίσουν και να συνεχίσουν το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων.
Διοργανώνουμε λοιπόν εκδρομή με κόστος 9 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του Συνδέσμου μας Αναλήψεως 126 (με Καρτάλη), 6.30 με 8.30 το απόγευμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.