Δύο ανανεώσεις και μία μεταγραφή για τον Πανιώνιο Ν.Ι.

Σε δύο ανανεώσεις και μία μεταγραφή προχώρησε η Διοίκηση του Πανιωνίου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος της Νέας Ιωνίας και σε αυτό αναφέρονται τα εξής:
«Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας δίνει προτεραιότητα στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ προχώρησε και στην πρώτη της μεταγραφή για τη νέα σεζόν.
Συγκεκριμένα με τα «κυανέρυθρα» χρώματα του συλλόγου θα αγωνίζεται ο 22χρονος στόπερ Διονύσης Ζακυνθινός, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στον Φοίνικα Περιστερίου (Α’ΕΠΣ Αθηνών).
Ο Διονύσης είναι φοιτητής στο Βόλο και θα συνδυάσει παράλληλα τις σπουδές του με το ποδόσφαιρο.
Από εκεί και πέρα οι ανανεώσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την ομάδα της Νέας Ιωνίας.
Ο ταλαντούχος και αξιέπαινος γκολκίπερ Φανούρης Χατζηαντωνίου θα υπερασπίζεται την εστία του Πανιωνίου και αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τη θέση του «άσσου».
Όσον αφορά την αμυντική διάταξη οι οπισθοφύλακες Γιάννης Σταμάτης και Αλέξανδρος Δαμασιώτης συμφώνησαν την επέκταση συνεργασίας τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές καλύπτουν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση τα αμυντικά τους νώτα.
Επίσης, ο μέσος Χρήστος Τάρε προσδίδει πάθος και δύναμη στην νευραλγική θέση του κέντρου και είπε το ναι στους ανθρώπους της ομάδας όσον αφορά την ανανέωση συνεργασίας τους.
Η διοίκηση του Πανιωνίου καλωσορίζει τον Διονύση Ζακυνθινό και εύχεται πάντα υγεία και επιτυχίες με τη νέα του ομάδα.
Επίσης, οι ιθύνοντες του συλλόγου εκφράζουν τις ευχές τους και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ενώ τονίζουν πάντα ότι με αγάπη και ενότητα η ιστορική ομάδα της Νέας Ιωνίας μπορεί να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΘ»!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.