Δύο ασημένια για τις συγχρονίστριες του ΝΟΒ-Α στο χειμερινό πρωτάθλημα

Στην κατηγορία των Κορασίδων Α’ στο χειμερινό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης ο ΝΟΒ-Α κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια. Το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει:

“Εξαιρετική παρουσία είχαν τα κορίτσια του Ομίλου μας στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης-Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α, αφού κατάφεραν να επιστρέψουν στον Βόλο με δυο ασημένια μετάλλια σε ισάριθμους τελικούς και μια πρώτη θέση στο αγώνισμα των φιγούρων.

Πιο συγκεκριμένα το Ντουέτο  με τις: Ζωή Καράγγελου, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Κωνσταντίνα Γρηγορίου (αναπλ.), κατάφεραν να βρεθούν στη 2η θέση και να κερδίσουν το πρώτο ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα μας, ενώ οι Δήμητρα Ουρανιτσα, Ελένη Φράγγου, Δήμητρα Τιλελή (αναπλ.) κέρδισαν τη 4η θέση με μια πολύ καλή παρουσίαση του προγράμματός τους. Πρώτο αναδείχθηκε το ντουέτο του Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης καθώς το ίδιο σωματείο κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο.

Το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια μας ήρθε στο τελικό του Ομαδικού με τις Κωνσταντίνα Γρηγορίου,  Ζωή Καράγγελου, Ιφιγένεια Καραγιάννη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη,  Δήμητρα Τιλελή, Ελένη Φράγγου. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης, ενώ στη 3η θέση βρέθηκε η ομάδα του Ν.Ο. Χανίων

Παρά πολύ καλή εμφάνιση είχαμε και στο αγώνισμα των Φιγούρων με τα εξής αποτελέσματα: 1η Ζωή Καράγγελου, 6η Δήμητρα Ουρανίτσα, 11η Ευθαλία- Δέσποινα Παγώνη, 14η Ελένη Φράγγου, 43η Ιφιγένεια Καραγιάννη, 45η Κωνσταντίνα Γρηγορίου,  84η Δήμητρα Τιλελή, 135η Ανθή-Ιουλιανή Καλαούζη, 152η Μαρία Μουράβα. Συμμετείχαν 173 αθλήτριες.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, στις προπονήτριές τους Εβίτα Κοφίδη και Δήμητρα Ζαντερίου και στην εφορεία του τμήματος απευθύνουν ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΒ-Α και τους εύχονται καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους!”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.