Δύο ασημένια για τον Γιώργο Μπορτσέλη στο Πανελλήνιο άρσης βαρών

Δύο ασημένια μετάλλια στην κατηγορία των Παίδων κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών ο αθλητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Μπορτσέλης. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται:

“Μεγάλη επιτυχία για τον αρσιβαρίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ Γιώργο Μπορτσέλη του Χαραλάμπους, ο οποίος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Ιωάννινα το Σάββατο 20 Απριλίου κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στην κατηγορία των Παίδων.

Συγκεκριμένα ο δεκαεπτάχρονος αθλητής του συλλόγου μας, που αγωνίστηκε στα 89 κιλά  Παίδων, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κίνηση του αρασέ σηκώνοντας 85 κιλά, την τέταρτη θέση στην κίνηση του ζετέ με 98 κιλά, που είναι ίδια επίδοση με τον τρίτο στην κατάταξη αθλητή, και συνολικά 183 κιλά, κατακτώντας και εκεί το ασημένιο μετάλλιο.

Η συνέχεια των επιτυχιών του νεαρού αθλητού μας αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή και πατέρα του, Χαράλαμπο Μπορτσέλη, που προπονεί επίσης μία πλειάδα αξιόλογων αθλητών και φέρνει διαρκώς επιτυχίες στον Σύλλογο μας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει όλους τους αθλητές και τον προπονητή του τμήματος Άρσης Βαρών για τις επιτυχίες τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.