Δύο χρυσά για τον ΝΟΒ-Α στο 84ο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

Ολοκληρώθηκε κάτω από ιδανικές συνθήκες το 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας με τη Β’ φάση κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων και Επίδειξη ΑΜΕΑ στην λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, στις 14-15 Ιουλίου 2018.

Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές από 28 σωματεία από όλη την Ελλάδα, συνθέτοντας 132 πληρώματα σε όλα τα αγωνίσματα του προγράμματος, πραγματοποιώντας συγκλονιστικές κούρσες μέχρι την κατάκτηση της τελικής θέσης.

Οι αθλητές-τριες του ΝΟΒ-Α πραγματοποίησαν πολύ δυναμική εμφάνιση, κατακτώντας 2 Χρυσά μετάλλια, ενώ εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν οι πρωτοεμφανιζόμενοι σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αναδεικνύοντας τον Όμιλο στην 3η θέση στον πίνακα μεταλλίων στο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και στην 6η θέση στη Γενική κατάταξη, διατηρώντας τον Όμιλο σε υψηλό επίπεδο στο Πανελλήνιο για ακόμη μια χρονιά.

Αναλυτικότερα οι διακρίσεις :

-Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο  στην (2-) δίκωπο παίδων:

ΝΑΝΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

-Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο (1x) σκιφ κορασίδων:

ΝΟΝΗ ΙΣΜΗΝΗ

-Τρίτη θέση στον μικρό τελικό (9η γενική) στο (2x) σκιφ κορασίδων:

ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ-ΛΙΑΡΟΥ ΜΕΛΕΝΙΑ

-Τέταρτη θέση στον μικρό τελικό (10η γενική) στο (2x) σκιφ παίδων:

ΜΠΡΟΥΣΟΒΑΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ –  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

-Δέκατη τέταρτη θέση (20 συμμετοχές) στο (1x) σκιφ παίδων:

ΤΖΟΥΝΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο πρόεδρος κ. Λάμπης Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Β.-Α. συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές Κουρκούμπα Γιώργο-Τζούνη Ευθύμη για τις επιτυχίες τους, την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία και την άριστη συμπεριφορά, που επέδειξαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τους εύχονται καλή συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.