Δύο δεύτερες θέσεις για τον ΝΟΒ-Α στη Σανιδοκωπηλασία στον Ισθμό Κορίνθου

Με επιτυχία έληξε η Διεθνής Διοργάνωση της Διέλευσης του Ισθμού, με σκάφη SUP, στις 7 Οκτωβρίου 2018. Περισσότεροι από 350 αθλητές-τριες συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση που αφορούσε το άθλημα της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας ή SUP (Stand Up Paddle). Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απόστασης 6.000 μέτρων, αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία η διέλευση του Ισθμού.

Από πλευρά ΝΟΒ-Α, η Πέννυ Τσαούτου τερμάτισε 2η στην κατηγορία Γυναικών με σκάφος 11’2”, ενώ η Εύη Τσίρου ήρθε 2η  με σκάφος 12’6” στην κατηγορία γυναικών και διατήρησε τη θέση της στην Εθνική Ομάδα του SUP.

Η Μαρία Τσατσαράγκου συμμετείχε με σκάφος 14’00” στην κατηγορία γυναικών κατακτώντας την 6η θέση.

Οι παραπάνω αθλήτριες του ΝΟΒ-Α προετοιμάζονται, για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεσαίων Αποστάσεων (6.000 μ.) στην Λίμνη Κουρνά στα Χανιά της Κρήτης στις 3-4 Νοεμβρίου 2018.

Επίσης στη διέλευση του Ισθμού έλαβαν μέρος και οι: Κόκκινος Δημήτριος, Αγγελόπουλος Γεώργιος, Τσαπή Λίτσα, Πινιάρης Ιάσονας, Ποτορίδου Παναγιώτα και Ράϊος Γέωργιος.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α, κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρουν τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και τις εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.