Δύο δεύτερες θέσεις για τον ΝΟΒ-Α στη Σανιδοκωπηλασία στον Ισθμό Κορίνθου

Με επιτυχία έληξε η Διεθνής Διοργάνωση της Διέλευσης του Ισθμού, με σκάφη SUP, στις 7 Οκτωβρίου 2018. Περισσότεροι από 350 αθλητές-τριες συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση που αφορούσε το άθλημα της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας ή SUP (Stand Up Paddle). Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απόστασης 6.000 μέτρων, αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία η διέλευση του Ισθμού.

Από πλευρά ΝΟΒ-Α, η Πέννυ Τσαούτου τερμάτισε 2η στην κατηγορία Γυναικών με σκάφος 11’2», ενώ η Εύη Τσίρου ήρθε 2η  με σκάφος 12’6» στην κατηγορία γυναικών και διατήρησε τη θέση της στην Εθνική Ομάδα του SUP.

Η Μαρία Τσατσαράγκου συμμετείχε με σκάφος 14’00» στην κατηγορία γυναικών κατακτώντας την 6η θέση.

Οι παραπάνω αθλήτριες του ΝΟΒ-Α προετοιμάζονται, για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεσαίων Αποστάσεων (6.000 μ.) στην Λίμνη Κουρνά στα Χανιά της Κρήτης στις 3-4 Νοεμβρίου 2018.

Επίσης στη διέλευση του Ισθμού έλαβαν μέρος και οι: Κόκκινος Δημήτριος, Αγγελόπουλος Γεώργιος, Τσαπή Λίτσα, Πινιάρης Ιάσονας, Ποτορίδου Παναγιώτα και Ράϊος Γέωργιος.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α, κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρουν τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και τις εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.