Δύο διαφορετικές υποψήφιες διοικήσεις κάνουν τον δικό τους σχεδιασμό για τη Νίκη

Ένα … τρελό καλοκαίρι είναι αυτό που περνάει η Νίκη, αφού δύο διαφορετικές διοικητικές ομάδες, που θέλουν ν’ αναλάβουν τις τύχες της, κάνουν τον δικό τους σχεδιασμό για την ομάδα, προσδοκώντας η κάθε μία να πάρουν το «χρίσμα» της Ερασιτεχνικής, αν η ομάδα παίξει στη Γ’ Εθνική, είτε να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στη Football League, όπου είναι πολύ πιθανότερο να αγωνιστούν οι κυανόλευκοι.

Σίγουρα αυτό το σκηνικό είναι κάτι πρωτόγνωρο για τη Νίκη, που όσο δεν ξεκαθαρίζει το πού θα παίξει, τόσο η κατάσταση διοικητικά θα είναι συγκεχυμένη, αφού η Ερασιτεχνική έκανε σαφές με ανακοίνωσή της την περασμένη βδομάδα ότι θα κάνει Γ.Σ. με θέμα το ποδόσφαιρο, μόνο αν γίνει γνωστή η κατηγορία που θα τοποθετηθεί η ομάδα.

Πάντως, το να κάνουν δύο διαφορετικά επιτελεία, του Αλέξη Παπακωνσταντίνου και του Τζίμη Αντωνάκα (φωτό), προγραμματισμό, να συμφωνούν με παίκτες, να έχουν επιλέξει το καθένα δικό του προπονητικό team αλλά και τεχνικό διευθυντή, αφού, αν αναλάβουν, δε θέλουν να ξεκινήσουν προγραμματισμό αργά, αλλά να έχουν ήδη κάνει μία σημαντική προεργασία, είναι κάτι που δεν έχει ξαναζήσει ο βολιώτικος σύλλογος.

Το βλέμμα και στη σημερινή συνάντηση της Football League

Σήμερα Πέμπτη (1/8) θα υπάρξει συνάντηση των ομάδων στα γραφεία της Football League, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Ανάμεσα σ’ αυτά είναι η νομιμοποίηση των ομάδων, η προκήρυξη του πρωταθλήματος και το πότε θα ξεκινήσει αυτό.

Ασφαλώς η Νίκη δε θα πάρει σήμερα απαντήσεις για το αν θα αποτελέσει ομάδα της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας κι ούτε θα γίνει σοφότερη πάνω σ’ αυτό, αλλά σίγουρα όσα θα ειπωθούν και η απουσία ή η παρουσία του «Γηραιού» στη συνάντηση θα έχουν τη δική τους σημασία και σίγουρα την αφορούν.

Η ανακοίνωση της Football League: «Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 1 Αυγούστου και ώρα 13.00, στα γραφεία της  Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομάδων της Football League με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  1. Νομιμοποίηση ομάδων
  2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος
  3. Έναρξη Πρωταθλήματος
  4. Αγωνιστικά Θέματα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.