Δύο νέες προσθήκες στον ΠΟ Βόλος

Για την αγωνιστική χρονιά προετοιμάζεται ο Ποδηλατικός Όμιλος Βόλος, καθώς μέσω των social media έκανε γνωστές δύο ακόμη προσθήκες ποδηλατών στο δυναμικό του.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος Γιώργος Παπαδογεώργης αποτελεί πλέον μέλος του ΠΟ Βόλος, όταν παράλληλα φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), και ασχολείται με την ποδηλασία από τα πέντε του έτη. Ο Παπαδογεώργης ξεκίνησε το 2015 στην ομάδα του Παραδείσου Αμαρουσίου και τα τελευταία τέσσερα έτη ήταν μέλος του ΑΟ Θησέας. «Παρά το μικρό χρονικό διάστημα ενασχόλησης μου με την ποδηλασία, έχω μια ανοδική πορεία με αρκετές διακρίσεις, την οποία προσδοκώ να την συνεχίσω γιατί στόχος μου είναι η κορυφή. Για τον λόγο αυτό, οι προπονήσεις μου είναι καθημερινές , εντατικές και συστηματικές» σημειώνει ο ίδιος.

Παράλληλα ο ΠΟ Βόλος καλωσορίζει στις τάξεις του και τον 15χρονο Θεόδωρο Τερζή, μαθητή Λυκεόου αλλά με αρκετά αξιοσημείωτη πορεία έως τώρα στην ποδηλασία. Ο Τερζής αποτέλεσε μέλος του ΑΣ «Ποδηλάτης» από το 2012 έως και το 2017 και στη συνέχεια μέχρι και πρότινος ήταν αθλητής του ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.