Δύο στα δυο η Αγία Αννα, 4-0 τους Μυρμηδόνες

Φάση από τον αγώνα Αγία Άννα-Μυρμηδόνες

Η Αγία Άννα έκανε το δύο στα δύο στην Α’ ΕΠΣΘ, εκμεταλλευόμενη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την έδρα της. Αυτή τη φορά κέρδισε με 4-0 τους Μυρμηδόνες, σημειώνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Αρχικά στα πρώτα λεπτά ο Τσελέπης πέρασε και τον τερματοφύλακα Γκόγκο, αλλά άνοιξε την μπάλα πολύ στα πλάγια και δεν τελείωσε τη φάση, ενώ στη συνέχεια ο Σέττος σούταρε από θέση για γκολ πάνω σε αντίπαλο αμυντικό και ο Τζοβάρας έχασε το τετ-α-τετ, με τον Γκόγκο να τον νικά. Ενδιάμεσα στο 11ο λεπτό ο Κατσαβριάς μετά από γυριστό σουτ είδε τον Αϊντίνι  με  δύσκολη επέμβαση να του στερεί το 0-1.

Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ζαρίφη στο 25’ μετά από κόρνερ του Αγιασιώτη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 37’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσελεπή,  ο οποίος “χτύπησε” και στο 60’ μετά από “τσίμπημα” της μπάλας από τον Τζοβάρα. Ο τελευταίος  γύρισε ωραία το σώμα του μέσα στην περιοχή στο 74’ και βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Μυρμηδόνες έχασαν πέναλτι στο 72′ με τον Τσόγκα, το οποίο κέρδισε ο Κατσαβριάς.

Η Αγία Άννα είχε τετράδα στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά τους Πατσή, Μπασδάνη, Ζαρίφη και Χατζητρακόσια, ενώ στο κέντρο ο Βέργος ήταν ο κλασικός αμυντικός χαφ με εσωτερικούς μπροστά του τους Φιλατζικιώτη και Αγιασιώτη. Τέλος, στην επίθεση τοποθετήθηκαν στα άκρα  οι Τσελεπής (αριστερά) κα Σέττος (δεξιά) και στην κορυφή ο Τζοβάρας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.