Δύο στα δύο με Γρηγορίου ο Ιωνικός (1-0 τον Άρη)

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του, πανηγύρισε ο Ιωνικός με το 1-0 επί του Άρη στο γήπεδο της Νεάπολης, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Με το πέναλτι του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (61’) οι γηπεδούχοι πήραν το «τρίποντο», πρώτο φετινό εντός έδρας, που τους ανέβασε στη 12η θέση της κατάταξης.

Ο Φαμπιάνο, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, τη γύρισε προς τα πίσω και πάνω στον Σεμπά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Χουλιάν Κουέστα.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε με επιτυχία ο Λοβέρα, για το 1-0 στο 61’. Μην έχοντας άλλη λύση, ο Άλαν Πάρντιου άρχισε να βάζει ό,τι είχε σε επιθετικό αλλά τελικά ο Αρης γνώρισε πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία ματς για τους «κίτρινους» σε όλες τις διοργανώσεις, με τα προβλήματα να διογκώνονται.

Ο Ιωνικός με το «τρίποντο» βρέθηκε, για πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη – έστω και προσωρινά – με τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν στην πέμπτη θέση, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν για τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (70’ Αντούνες), Σάκιτς (86’ Μπουενά), Φαντιγκά (86’ Καμπράλ), Κάνιας, Σεμπά (90’+3’ Μασάς), Μάντζης (70’ Μάνος).

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (78’ Ρουπ), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (11’ Ματέο Γκαρσία), Νταμπό (78’ Εμπακατά), Μαζικού (66’ Καμαρά), Νταρίντα, Ιτούρμπε (78’ Καμάτσο), Γκρέι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.