Δύο στα δύο ο Γ.Σ. Αλμυρού, πέρασε με 1-2 από το Καρπενήσι

Δύο στα δύο για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που πέρασε με σκορ 1-2 από το Καρπενήσι κόντρα στο Βελούχι και έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετά το ρεπό της πρεμιέρας.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αντιπαρήλθε το καλό διάστημα του Βελουχίου στο πρώτο 20λεπτο και σκοράροντας πρώτη με τον Κιπτίου στο 28’ έφερε το ματς στα μέτρα της και άλλαξε υπέρ της τη ροή του αγώνα, έχοντας τον πλήρη έλεγχο στη συνέχεια. Μάλιστα στο 80’ έβαλε και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη και απλοποίησε τα πράγματα, αν και δέχθηκε τη μείωση στο 84’ με τον Κακκάβα.

Παρουσία περίπου 500 θεατών, στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, εκ των οποίων περίπου 30 από τον Αλμυρό, το Βελούχι ξεκίνησε πιο επιθετικά και μετά το δυνατό σουτ του Κιπτίου στο 20’, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία, έχασε την καλύτερή του ευκαιρία στο 23’ με κεφαλιά από πολύ κοντινή απόσταση του Ζαραβέλη, που έφυγε λίγο άουτ μετά από κεφαλιά-πάσα του Κακκάβα.

Από κει και πέρα, ο Γ.Σ. Αλμυρού ανέβηκε αισθητά και ήταν μέχρι το 80’ η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ άνοιξε ο Κώστας Κιπτίου στο 28’, που σούταρε εύστοχα στη δεξιά γωνία του Λαμπρόπουλου μετά από πάσα του Αλεξανδρή.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει με τον Στουρνάρα στο 55’, με τον έμπειρο αμυντικό να πλασάρει από απόσταση αναπνοής μετά το φάουλ του Κιπτίου από τα δεξιά και τη λανθασμένη απόκρουση αμυντικού του Βελουχίου με το κεφάλι προς τα πίσω.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 80’, όταν ο Παναγιώτης Κοντοβάς που γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του (γεννημένος στις 15/10/83) με νίκη της ομάδας του, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κιπτίου από κοντά με σουτ στην αριστερή γωνία έκανε το 0-2.

Το Βελούχι δεν έδειξε καμία διάθεση να τα παρατήσει, αντιθέτως βρήκε τον τρόπο να μειώσει με τον Κακκάβα, που σε κενή εστία μετά από πάσα του Γενιτσαρόπουλου από τα αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χωρίς μέχρι τη λήξη οι γηπεδούχοι -παρά τη διάθεσή τους- να μπορέσουν να γίνουν απειλητικοί.

Την πρώτη του συμμετοχή έκανε ο Χολέβας ως αλλαγή στο 90’, ενώ αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Νάκα με τον Θωμαΐδη στο 64’.

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Λάππας Ν., Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Βαρότσης (77΄ Λέρης), Μπακαλίδης, Κακάβας, Λάππας Ι.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κόκκας, Σαββίδης, Κιπτίου (90’ Χολέβας), Αλεξανδρής, Φλίγκος (92’ Βούλγαρης), Νάκας (64’ λ.τρ. Θωμαΐδης), Κοντοβάς (82’ Τσιάτσιος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.