Δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα σε αγώνες η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ (photos)

Την Κυριακή 19/5 η ομάδα dressagecrew του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχε στον αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας στον Ιππικό Όμιλο Καβάλας κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα η Αμίλια Ανετοπούλου με τον ίππο Fresco αγωνίστηκε στην ανώτερη κατηγορία της ημέρας Γ6, συγκεντρώνοντας εξαιρετική βαθμολογία από τους κριτές και κατακτώντας το κύπελλο.

Στις μεσαίες κατηγορίες Β6 και Β7 αγωνίστηκε η Χρύσα Χρυσικού με τον ίππο Reportero, έκανε δύο εξαιρετικές διαδρομές – και παρά τη μεγάλης διάρκειας απουσία της από την αθλητική ιππασία – κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Β6 και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Β7.

Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου η ομάδα jumpingsquad του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συμμετείχε με 4 αθλητές στον 7ο Διασυλλογικό Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων, που έγινε στον ιππικό όμιλο Θέρμης.

Η Ελισάβετ Αναστασιάδου με τον ίππο Drogida Rebellis αγωνίστηκε σε 3 κατηγορίες και κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία 1μ Παίδων, ενώ η Αθανασία Μάτσου με τον ίππο Calleessi αγωνίστηκε σε 3 κατηγορίες, με δύο άπταιστες διαδρομές.

Αναμφίβολα η Δήμητρα Νάνου με τον ίππο Dutch Armada ήταν το φαβορί της ομάδας, καθώς διεκδίκησε δύο ασημένια μετάλλια στις κατηγορίες 0.90-0.95μ και 1μ Ενηλίκων, ενώ παράλληλα βραβεύτηκε και στη μικρή κατηγορία για άπταιστη διαδρομή.

Η Αμίλια Ανετοπούλου έκανε πέντε καλές διαδρομές με τους ίππους Copper Knight και Trumann.

Ήταν δύο εξαιρετικά Σαββατοκύριακα και η ομάδες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ έκαναν για άλλη μια φορά πολύ υπερήφανους τους φίλους του ομίλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.