Δύσκολα στην αποστολή με Σέλλανα “Τσέμπε”, Δωματάς και Τζιώρας

Χωρίς Τζιώρα, Τσεμπερίδη και Δωματά στην αποστολή της είναι πολύ πιθανόν ότι θα πάει η Νίκη Βόλου στον Παλαμά για τον αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων. Κι αυτό γιατί μπορεί και οι τρεις ποδοσφαιριστές ν’ ανεβάζουν ρυθμούς, αλλά δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, ενώ και η τεχνική ηγεσία έχει σκοπό να τους προφυλάξει και να μη ρισκάρει κάποια συμμετοχή, που μπορεί να οδηγήσει σε υποτροπή κι αυτό ισχύει ειδικά για τους Τσεμπερίδη και Δωματά, που προέρχονται από θλάσεις, ενώ ο Τζιώρας μετά την εγχείρηση του Απριλίου πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα το χρονικό σημείο που θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Εξάλλου ήταν σαφής η δήλωση του Γιώργου Κούτση την Τετάρτη ότι προτιμά να χάσει έναν παίκτη για έναν αγώνα παρά για τέσσερις, ενώ γενικότερα θέλει και οι 18 παίκτες που θα επιλεγούν να είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμοπόλεμοι. Μην ξεχνάμε ότι το ρόστερ της ομάδας έχει βάθος και οι λύσεις υπάρχουν.
 
Στη Νίκη έχουν υπολογίσει κι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι μπορεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Παλαμά να μην είναι αυτός που ταιριάζει σε μία τεχνική και ποιοτική ομάδα σαν και τη δική τους και γνωρίζουν ότι ενδεχομένως θα πρέπει να αξιοποιήσουν άλλες αρετές των ποδοσφαιριστών ή και να αλλάξουν κάποια πρόσωπα στην ενδεκάδα, που μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα σε ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Επίσης, θετικό είναι ότι οι παίκτες και ειδικά οι 13 που είχαν χρησιμοποιηθεί στο φιλικό με τα Σέλλανα ξέρουν την αντίπαλη ομάδα, που έχει ως σημεία αναφοράς τον Τζέκο και τον Μπιτέλη, που ήρθαν από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
 
Στη Νίκη έχουν αντιληφθεί ότι ο αντίπαλός τους διαθέτει μία δυνατή αμυντική γραμμή, καθώς σε δύο αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί γκολ, όντας η μοναδική που το έχει καταφέρει στον 4ο όμιλο, ενώ παράλληλα η βολιώτικη ομάδα είναι η καλύτερη επίθεση με εννιά τέρματα. Ένα από τα ζητούμενα είναι να μη χαθεί η αυτοσυγκέντρωση σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς παρατηρήθηκαν τέτοια σημάδια στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα με τη Στυλίδα, ενώ σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας των δύο προηγούμενων παιχνιδιών μ’ αυτό της προσεχούς Κυριακής δεν έχει καμία σχέση.
 
Η προπόνηση της Πέμπτης, στην οποία ήταν όλοι οι παίκτες παρόντες, έγινε και πάλι τελικά στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού μετά από σχετική άδεια που δόθηκε από τον υπεύθυνο εργολάβο για τη συντήρηση των αγωνιστικών χώρων και δεν υπήρχε κάποια ενέργεια αυθαίρετη από τη μεριά των κυανόλευκων, οι οποίοι ήταν τυπικοί, όπως τόνιζαν από τη μεριά της διοίκησης. Για αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση, η οποία εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί στο “Παντελής Μαγουλάς”, το γήπεδο που η Νίκη θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς έδρας στις 21 Οκτωβρίου με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.
 
Σημαντικό είναι ν’ αναφερθεί ότι η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου εξασφάλισε 100 εισιτήρια των 5 ευρώ, για τους οργανωμένους οπαδούς της που θα κάνουν εκδρομή την Κυριακή στον Παλαμά για την αναμέτρηση με τα Σέλλανα. Η Νίκη δείχνει ότι έχει ζεστάνει τον κόσμο της με τις εμφανίσεις της και γενικότερα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο της να βρεθεί στην κωμόπολη του Νομού Καρδίτσας, για να ενισχύσει την ομάδα του, κάτι που κακά τα ψέματα περιμένουν πώς και πώς και οι διοικούντες των γηπεδούχων, αφού αυτό θα σημάνει μία γερή τονωτική ένεση από τα εισιτήρια.

Από την άλλη, για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από τους φίλους των Σελλάνων, αλλά και γενικότερα από τους φίλους του ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ και η παρουσία των φιλάθλων της καρδιτσιώτικης ομάδας στη Νεοκαισάρεια Πιερίας στο ματς με τον τοπικό Αχιλλέα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Στα Σέλλανα έχουν μεγάλη θέληση για την πρώτη τους επιτυχία με τη Νίκη, μετά τις περσινές δύο ήττες στο πρωτάθλημα και την ήττα στα πέναλτι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και το κίνητρο είναι για όλους όσοι αποτελούν την ομάδα είναι τεράστιο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.