Δύσκολες αποστολές έχει μπροστά του ο ΝΠΣ Βόλος

Η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης είχε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά οφέλη για τον ΝΠΣ Βόλος, καθώς το πρόγραμμα συνεχίζεται σε κύπελλο και πρωτάθλημα με δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα, με την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στις 19:30 και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Πέρα από τις όποιες διοικητικές ιδιαιτερότητες έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς είναι γνωστό ότι Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Μαρινάκης πλέον δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ο ΝΠΣ Βόλος καλείται να παλέψει απέναντι στην πλέον δυνατή ομάδα της κατηγορίας, αναζητώντας βαθμό ή βαθμούς. Θεωρητικά, όντας στην 7η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, μαθηματικά και με τρεις αγωνιστικές ν’ απομένουν, το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ μπορεί να προλάβει και την εξάδα, αφού έχει 30 βαθμούς έναν 38 του έκτου στην κατάταξη Αστέρα Τρίπολης. Βέβαια πρόκειται για ένα σενάριο σχεδόν ουτοπικό, αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Από την άλλη, οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ θέλουν να έχουν και την ψυχολογία ως σύμμαχός τους για την αναμέτρηση του κυπέλλου που ακολουθεί, αφού την Πέμπτη 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός των προημιτελικών στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να επιδιώξει την ανατροπή, μιας και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 4-2… Εξ ορισμού και στο συγκεκριμένο παιχνίδι η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος είναι δύσκολη.

Σ΄αυτό το πλαίσιο κινείται και η προετοιμασία των παικτών, με τον Άνχελ Λόπεθ να μην υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του Περέα, που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό (25η αγωνιστική).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.