Δύσκολες ώρες για τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου- Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Δύσκολες στιγμές περνά ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής Νίκης, επιχειρηματίας, Μπάμπης Τουτουντζόγλου και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Καλλιόπη.

Σε ανακοίνωσή του ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Μπάμπη Τουτουντζόγλου για τον θάνατο της μητέρας του Καλλιόπης.

Ο Μπάμπης αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου μας. Ένας άνθρωπος δοτικός, ο οποίος στηρίζει με τις δυνάμεις του για πολλά χρόνια τόσο τον Ερασιτέχνη όσο και το τμήμα καλαθοσφαίρισης. Η καρδιά μας είναι μαζί του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του».

Σε ανακοίνωσή τους, οι καλαθοσφαιριστές, προπονητές και τα μέλη της Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου: «Εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο Μπάμπη Τουτουντζόγλου και την οικογένεια του, για τον χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας Καλλιόπης, σε ηλικία 81 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας. Καλό παράδεισο…».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε επίσης και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σημειώνοντας ότι: «Εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας, Μπάμπη Τουτουντζόγλου, καθώς και σε όλη την οικογένειά του και στους οικείους του, για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Μπάμπη, η σκέψη μας είναι κοντά σου. Να θυμάσαι τη μητέρα σου με τις ομορφότερες αναμνήσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.