Δύσκολη αποστολή στα Ιωάννινα για τον ΝΠΣ Βόλος

Προετοιμασία με πρώτο προπονητή τον Κώστα Μπράτσο

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ έφυγε, ο Κώστας Μπράτσος ανέλαβε (και όπως διαρρέεται ουδέν μονιμότερον του προσωρινού), οπότε ο ΝΠΣ Βόλος αναζητά βαθμό ή βαθμούς στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League, το ερχόμενο Σάββατο  11 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή των «κυανέρυθρων» απέναντι σε έναν ΠΑΣ Γιάννινα που έχει δείξει τα δόντια του απέναντι σε όλους τους δυνατούς και μικρούς αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 0-5…) και δικαίως φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 19 βαθμούς, έχοντας συνολικά πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εντός έδρας έχει μόνο μία ήττα, και αυτή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και μάλιστα με περιπετειώδη τρόπο, αφού οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σκοράρει στο τέλος της αναμέτρησης, και συγκεκριμένα με τον Σάκχοφ στο 90’. Από αυτά τα στοιχεία και μόνο και με βάση τα αποτελέσματα που έχει στα τελευταία επτά παιχνίδια (δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες) μπορεί να κρίνει κανείς ότι ο ΝΠΣ Βόλος έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο μπροστά του.

Σε κάθε περίπτωση ο Κώστας Μπράτσος ως πρώτος προπονητής καλείται να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα, χωρίς από την άλλη να έχει πολλά θέματα με απουσίες ποδοσφαιριστών. Τώρα, αν θ’ ακολουθήσει νέος πρώτος προπονητής, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα κριθεί(;) και από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν στις επόμενες αναμετρήσεις. Αν και όπως μπορεί να ψυχανεμιστεί κανείς, η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος δεν ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με κάποιον άλλο τεχνικό.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στον Βόλο, προκειμένου να δώσει το παιχνίδι της 12ης  αγωνιστικής με τη Λαμία, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Σαλιάκα, και με ανεβασμένη την ψυχολογία θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.