Δύσκολη αποστολή στη Μελίκη για τη Νίκη Βόλου

Σαριμπαλίδης: «Δεν θέλουμε τίποτε λιγότερο από τους δύο βαθμούς»

Τα θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει… ανυπομονησία στους παίκτες της Νίκης Βόλου για μία ακόμη κατάκτηση δύο βαθμών, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας δοκιμασία την ερχόμενη Κυριακή, με αντίπαλο τη Μελίκη, έχοντας όμως μία δύσκολη αποστολή, όπως μαρτυρά και η βαθμολογική κατάταξη του ερχόμενου αντιπάλου των «κυανόλευκων».

Στις τάξεις της Νίκης Βόλου πάντως επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας, κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις του γκαρντ της ομάδας, Κώστα Σαριμπαλίδη, που μίλησε στο «Μagnesiasports» για την αναμέτρηση με τη Μελίκη. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει μόνο δύο ήττες και αυτό καταδεικνύει τη δυναμική της. Ειδικά στην έδρα της παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Γι’ αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση υπερβολή να πει κανείς ότι είναι μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου» σημείωσε ο έμπειρος πλέι μέικερ, δίνοντας όμως και το στίγμα για το τι σκέφτονται οι «κυανόλευκοι»: «Εμείς θα πάμε όμως για το καλύτερο όπως κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση. Θεωρώ ότι η προετοιμασία κύλισε σε καλούς ρυθμούς μέχρι στιγμής, αφού έχουν μειωθεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, οπότε είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε. Τίποτε λιγότερο από τους δύο βαθμούς».

Όσον αφορά τη μείωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σύνολο του Γιώργου Κοσμάτου; Ο Παρασκευάς παραμένει σταθερά εκτός λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, τη στιγμή που ο Καραγεώργος έχει να αντιμετωπίσει ένα μικρό διάστρεμμα, χωρίς ωστόσο να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στην αναμέτρηση. Από την άλλη ο Τσώλης συμμετέχει ήδη από χθες Τετάρτη στις προπονήσεις, οπότε θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.