ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας: Το «αντίο» στον Βασίλη Σεβαστή

Την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή θρηνεί από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ο ελληνικός Kλασικός Aθλητισμός. Στα 72 του χρόνια ο επί σειρά ετών γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» όπου νοσηλευόταν. Το ΔΣ και τα σωματεία μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ο ελληνικός Κλασικός Αθλητισμός από χθες (σ.σ. προχθές) Πέμπτη 8/4/2021 πενθεί. Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής «έφυγε» σε ηλικία 72 ετών από κορωνοϊό.

Ο Βασίλης Σεβαστής έγραψε ανεξίτηλα την δική του ιστορία και η προσφορά του στον ελληνικό στίβο είναι αδιαμφισβήτητα ανεκτίμητη. Υπήρξε χρυσός μεσογειονίκης στο Δέκαθλο και ενεργό μέλος της ομοσπονδίας τόσο ως Τεχνικός Ανάπτυξης όσο και ως Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας για 24 χρόνια.

Κάτω από την ηγεσία του Βασίλη Σεβαστή, ο ΣΕΓΑΣ άκμασε και ο ελληνικός Κλασικός Αθλητισμός εκτοξεύθηκε.

Το ΔΣ και τα σωματεία μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους. Στην οικογένεια και στους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.