Εμπειρία και ποιότητα στο κέντρο για τον Γ.Σ. Αλμυρού με Βαγγέλη

Τον Αλβανό ποδοσφαιριστή Παύλο Βαγγέλη (Πάβλι Βανγκέλι), που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως κεντρικός χαφ, απέκτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Ο 34χρονος παίκτης (γεννημένος στις 26/5/84) έρχεται ουσιαστικά να αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Γιώργο Σαββίδη. Πέρσι αγωνίστηκε στον Αμβρυσσέα Διστόμου, ενώ έχει περάσει από πάρα πολλές ομάδες με την εμπειρία του και την ποιότητά του να είναι δεδομένη.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με τον ΠΑΥΛΟ ΒΑΓΓΕΛΗ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 34 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αγωνιστεί σε πολλές ομάδες σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών, όπως Πανσερραϊκό, ΠΑΟΝΕ, Αναγέννηση Επανωμής, Ρόδο, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Κόρινθο, Ηρακλή Ψαχνών, Τύρναβο, Πανηλειακό, Αήττητο Σπάτων και Αμβρυσσέα Διστόμου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Εκτός από τις ομάδες που αναφέρονται στην ανακοίνωση, έχει παίξει και σε Ποντιακό Νέας Σάντας, Παναιτωλικό, Τρίκαλα, Αιολικό. Συνολικά έχει 172 συμμετοχές και 15 γκολ στη Γ’ Εθνική, 59 ματς και 1 γκολ στη Β’ Εθνική καθώς και 19 ματς με 3 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας. Το ένα ματς Κυπέλλου ήταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην ηλικία των 20 ετών, έχοντας μείνει για ένα εξάμηνο στον δικέφαλο του Βορρά.

Με τον Βαγγέλη οι παίκτες που αριθμεί πλέον το ρόστερ του Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος κάνει την πρώτη του συγκέντρωση τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, είναι 21.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.