Έχασε 0-2 από τα Μετέωρα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Η ενδεκάδα του Αλμυρού στο φιλικό με τα Μετέωρα

Δεν ήταν καλός ο Γ.Σ. Αλμυρού απέναντι στα Μετέωρα και έχασε 0-2 στην έδρα του σε φιλικό ματς από την τρικαλινή ομάδα, που ήταν πιο αποτελεσματική και εκμεταλλεύτηκε τη μέτρια απόδοση του αντιπάλου της.

Στο 2’ ο Τζοβάρας κοντά στη γραμμή του άουτ από τα δεξιά γύρισε την μπάλα για τον επερχόμενο Δημηνά, ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ έξω από τη μικρή περιοχή στο ύψος του πρώτου δοκαριού σε μία σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους.

Στο 19’ έγινε το 0-1. Ο Ιωαννίδης έβγαλε σέντρα, ο Λίτσιος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σταυράκη και άνοιξε το σκορ.

Στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους έγινε το 0-2. Ο Ουζούνογλου έβγαλε την μπαλιά για τον Συράκο, που έκανε το γυριστό σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα, παρότι ο Σταυράκης βρήκε την μπάλα.

Ο Τσιώλης στο 62’ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Κοντοβάς πήρε την κεφαλιά, αλλά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 75’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό, καθώς ο Κρανάς νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα Ζαρόπουλο.

Τέλος, στο 84’ ο Σταυράκης έκανε το ίδιο σε τετ-α-τετ με τον Μαρούδα, που βγήκε μόνος μετά από κάθετη του Σκόνδρα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας (65’ Καλαμίδας), Στουρνάρας, Κόκκας (46’ Παπακώστας), Βανγκέλι, Δημηνάς (65’ Χατζής), Τσιώλης (77’ Τσιουρής), Τσελεπής (51’ Τιμπλαλέξης), Κοντοβάς, Τζοβάρας (51’ Κρανάς)

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ζαρόπουλος, Γιωργάκης, Ζήσης, Ιωαννίδης, Συράκος, Λίτσιος, Σκόνδρας Ιωάννου, Παπαευθυμίου, Φουρτούνης, Ουζούνογλου

Έπαιξαν και οι: Πολυζόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μαρούδας, Γρηγορίου, Μερεσιώτης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.