Εχασε 1-0, αλλά απέσπασε τα εύσημα του Αναστόπουλου η Δήμητρα

Η Δήμητρα ανέβηκε στα Χάνια και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Μάνθος”, αντιμετωπίζοντας την ιστορική Καλαμάτα. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά μπορεί να έχασε με 1-0, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε τα εύσημα του “allenatore” Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος είπε στους Ευξεινουπολίτες μπράβο για την εμφάνιση και τόνισε ότι δεν περίμενε τους αντιπάλους τόσο δυνατούς.

Η Καλαμάτα είχε το μεγαλύτερο διάστημα του ματς κατοχή μπάλας, αλλά η Δήμητρα έκανε σωστό pressing, ενώ φάνηκε και επιθετικά, δημιουργώντας τέσσερις καλές ευκαιρίες, για να σκοράρει.

Στο εικοσάλεπτο ο Ηλιόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Δήμητρας και σκόραρε, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα. Στο 35’ ο Φουρκιώτης θα μπορούσε να δώσει στον ευρισκόμενο μπροστά σε άδειο τέρμα Κρανά, αλλά προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 29’ ωραίο σουτ εκτός περιοχής του ίδιου πήγε λίγο έξω από το δοκάρι. Στο 55’ το φάουλ του Καρρά απομάκρυνε ο Αραμπατζής, ενώ στο 61’ ο Τσιάτσιος είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματά την προσπάθειά του από τη μικρή περιοχή σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Η διοίκηση της Δήμητρας ευχαριστεί το ξενοδοχείο για τη φιλοξενία πριν τον αγώνα και την παγοθεραπεία μετά απ’ αυτόν και την ομάδα της Καλαμάτας για το φιλικό.

Ο σχηματισμός της Δήμητρας σε α’ και β’ μέρος

Η Δήμητρα ξεκίνησε με το  Σταυράκη στο τέρμα, στην άμυνα τους Καρρά-Στεφανή στόπερ και Φαράντο-Στεργιόπουλο πλάγιους μπακ, ενώ ανασταλτικά χαφ ήταν οι Θωμαΐδης και Δημητρίου. Μπροστά τους έπαιζαν οι Ν.Ε. Βούλγαρης στον άξονα, Κρανάς στ’ αριστερά και Φουρκιώτης στα δεξιά. Τέλος, ο φορ ήταν ο Κλουκουτάρας.

Στο δεύτερο μέρος ο Μιχάλης Ανδρωνάς είχε τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια μέχρι το 60’, όταν και μπήκε ο Τίτας, δεξί μπακ ήταν ο Καρράς και αριστερό ο Στεργίου, στόπερ οι Στεφανής και Παυλίδης και αμυντικοί μέσοι οι Τσιάτσιος, Τετριμμίδας. Ο Μπένος ήταν δεξί χαφ, ο Ζαντιώτης το αριστερό και ο Ν.Ε. Βούλγαρης συνέχισε στον άξονα πίσω από τον επιθετικό, που ήταν ο Π. Βούλγαρης. Επίσης έπαιξαν στη συνέχεια οι Βούλγαρης Ν.Ε. και Ναούμ.

Παγοθεραπεία μετά το ματς για τους παίκτες της Δήμητρας

Ο εκ των αρχηγών της Δήμητρας, Πέτρος Θωμαΐδης, με τον Νίκο Αναστόπουλο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.