Έχασε στα πέναλτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο ο Ολυμπιακός

Ήθελε να πανηγυρίσει το back to back στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο, αλλά δεν ήταν η βραδιά του… Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον σαββατιάτικο (8/6) τελικό στα πέναλτι από τη Φερεντσβάρος με συνολικό σκορ 14-13 (κανονική διάρκεια 10-10), φεύγοντας από το Φάιναλ-8 του Ανόβερου με τη δεύτερη θέση, που δεν τον παρηγορεί, αλλά προφανώς δεν είναι και αμελητέα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί για τρία οκτάλεπτα, είχαν μεγάλο πρόβλημα να αξιοποιήσουν τον παίκτη παραπάνω, ενώ, αντίθετα, δέχονταν πολύ εύκολα το γκολ όταν είχαν αριθμητικό μειονέκτημα, συνεπώς ήταν λογικό οι Ούγγροι να προηγηθούν με 10-7.

Το πραγματικό τους πρόσωπο το έδειξαν οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στο τελευταίο οκτάλεπτο, όπου έπαιξαν σπουδαία άμυνα και με επιμέρους σκορ 3-0 οδήγησαν την αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι.

Ωστόσο, στη… ρώσικη ρουλέτα Γούνας, Μυλωνάκης και ΑργυρόποέΑυλος σημάδεψαν το δοκάρι και η Φερεντσβάρος δε θα μπορούσε να μην εκμεταλλευθεί την αστοχία των Πειραιωτών, για να αποδειχθεί έτσι κακός δαίμονας του Ολυμπιακού, καθώς στα πέναλτι είχε κερδίσει και τον περασμένο Νοέμβριο στον τελικό του Σούπερ Καπ (11-9 σε εκείνο το ματς).

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» αποθέωσαν τους νταμπλούχους Ελλάδας και κυρίως τον αρχηγό Γιόζιπ Πάβιτς, που αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Tα οκτάλεπτα: 1-3, 4-5, 2-2, 3-0. Πέναλτι: 4-3 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 2, Κάκαρης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ ( Zoλτ Βάργκα): Γκαρντόνι, Φόγκελ, Σεντλμάγιερ, Κάλαϊ, Πολ, Βάμος 2, Μέζεϊ 1, Νίκιτς 1, Γιάκσιτς, Γιάνγκερ 2, Βάργκα 1, Γιάνσικ, Μίτροβιτς 3. 

πηγή: a-sports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.